Karosseri kategori: Spejlglas, Glas til sidespejl i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Spejlglas

FEBI BILSTEIN Spejlglas foran venstre højre af højeste kvalitet
RIDEX Spejlglas foran venstre højre af højeste kvalitet
STARK Spejlglas foran venstre højre af højeste kvalitet
VAN WEZEL Spejlglas foran venstre højre af højeste kvalitet
TOPRAN Spejlglas foran venstre højre af højeste kvalitet
Spejlglas SWAG venstre og højre til lav pris
Spejlglas JP GROUP venstre og højre til lav pris
Spejlglas JOHNS venstre og højre til lav pris
Spejlglas HELLA venstre og højre til lav pris
Spejlglas TYC venstre og højre til lav pris

Spejlglas venstre og højre til bil køb billige online

Spejlende på køretøjet tillader bilisten at observere trafikken bag billen, og sikre herved sikkerheden under kørsel. Servicetiden på et spejl er ikke fastsat, da de skal udskiftet efter behov.

Hvad du skal vide ved udskiftning af spejle

  1. Symptomer på dårlig tilstand af spejle kan være, revner, ridser, pletter og mørke plamager. Alle disse symptomer er let synlige.
  2. Som udgangspunkt kan du selv udskifte dine spejle. Hver yderst forsigtig, da komponenten er skrøbelig. Den reflekterende overflade kan fjernes ved brug af passende værktøj til fjernelse af plastik, uden at skade komponenten. Det er anbefalet at bruge skruetrækker og andre metalværktøjer, for at undgå uhensigtsmæssig skade af holderen.
  3. I De fleste tilfælde kan spejlende købes separat fra lagerbeholdningen uden problemer. Du kan tage et kig i vores katalog på vores online forretning, og bestille det produkt der passer til din bils behov. Vær dog opmærksom på at nogle modeller kun tilbydes i samlepakker.
  4. Hvis der er fejl på et af elementerne, behøves der ikke udskiftning af hele komponenten. Det kan betale sig at købe glasset separat til en overkommelig pris, og udskifte dette.
  5. Fjernelse af is på disse dele af bilen, ved hjælp af varmepistol er ikke anbefalet. Temperaturen på luften fra varmepistolen er for høj, og kan fremprovokere revner. Ligeledes kan forsøg på at fjerne is med varmt vand og skarpe objekter føre til sammen resultat. Det er langt bedre at bruge specielt egnede kemikalier, hvilket også nedsætter risiko for gendannelse af is.

Glas til sidespejl reservedels tilbud