Lejere butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Lejere til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Lejere dele tilgængelig for disee bilmærker

Lejere til VW til lav pris
Lejere til bil VW
Alle modeller
Lejere til FORD til lav pris
Lejere til bil FORD
Alle modeller
Lejere til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Lejere til TOYOTA til lav pris
Lejere til bil TOYOTA
Alle modeller
Lejere til AUDI til lav pris
Automobil Lejere AUDI
Alle modeller
Lejere til BMW til lav pris
Automobil Lejere BMW
Alle modeller
Lejere til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Lejere MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Lejere til CITROEN til lav pris
Automobil Lejere CITROEN
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Lejere til din bil

Lejere - Vigtig reservedels samling for køretøj

Lejer anvendes til støtteaksler, aksler og andre dele og gør lineær eller roterende bevægelse mulig. Lejerne modtager og sender belastningen fra de bevægelige enheder til andre komponenter. De anvendes i motoren, generatoren, starteren, koblingen, ventilatoreren, pumper, hjulnav mv.

Vigtige fakta om lejer

  • Levetiden af komponenterne afhænger i høj grad af driftsbetingelserne. Dele på stærkt belastede enheder som hjulnavet, generatoren og udrykkerlejet skal udskiftes oftest. Eksempelvis skal et hjulnavsleje normalvis udskiftes efter 100.000 til 150.000 km. kørsel. Levetiden for koblingen er omtrent det samme. 
  • Særlige aftrækkere og presser er almindeligt anvendt til at udskifte lejer. Adgangen til disse komponenter kan være spærret af andre dele. Det er derfor, det bedste at udskifte lejerne på et autoværksted. Efter service, har forsamlingerne sandsynligvis brug for at blive justeret, hvilket kræver relevant erfaring og viden. For eksempel, efter demontering af generatoren skal remtrækkets spænding justeres. Efter færdiggørelse af vedligehold eller reparationer på et hjulnav, er der brug for hjulsporing. 
  • Installation af et nyt leje går ofte sammen med installationen af ​​andre dele. For eksempel udskiftning af udrykkerleje går sammen med koblingens dækselkonstruktion og koblingsskiven er af mere værdi for pengene. Ved service af generatoren, bør drivremmen også ændres. Husk, at købte lejer i et sæt altid er omkostningseffektivt. Sættet er normalt billigt og indeholder ikke kun alle de nødvendige komponenter til installation, men også smøremidler. Køb sæt i vores online butik og spar penge på levering. 
  • Din kørestil påvirker i væsentlig grad tilstanden af ​​mange komponenter. For eksempel reducerer levetiden for hjulnavet kørsel ved høj hastighed på veje af dårlig kvalitet. Vanen at holde koblingspedalen med bilen i gear kan resultere i for tidlig svigt af komponenterne i et bestemt system. Bemærk, at nogle dele skal smøres regelmæssigt.

Det er også vigtigt at kontrollere tilstanden af beskyttende støvhætter, og erstatte dem med tiden: I sidste ende kan indtrængen af vand og snavs inde i enheden, såvel som smøremiddel der lækker, ødelægge enheden.