Styretøjsdele butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Styretøjsdele til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Styretøjsdele dele tilgængelig for disee bilmærker

Styretøjsdele til VW til lav pris
Styretøjsdele til bil VW
Alle modeller
Styretøjsdele til FORD til lav pris
Styretøjsdele til bil FORD
Alle modeller
Styretøjsdele til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Styretøjsdele til TOYOTA til lav pris
Styretøjsdele til bil TOYOTA
Alle modeller
Styretøjsdele til AUDI til lav pris
Automobil Styretøjsdele AUDI
Alle modeller
Styretøjsdele til BMW til lav pris
Automobil Styretøjsdele BMW
Alle modeller
Styretøjsdele til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Styretøjsdele MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Styretøjsdele til CITROEN til lav pris
Automobil Styretøjsdele CITROEN
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Styretøjsdele til din bil

Styretøjsdele - Vigtig reservedels samling for køretøj

Styretøj – dette består af en styremekanisme, servostyring pumpe og andre styrekomponenter

Styringen gør det muligt at skifte retning med bilen eller andre køretøjstyper – for at opnå dette, er der behov for en række styrekomponenter. Styremekanismen, styrearmen, et servosystem til servostyringen og de andre komponenter sikrer ikke blot at bilen kører i den ønskede retning, men sikrer også maksimal sikkerhed og komfort. Derfor er de fleste biler i dag udstyret med servostyring. Deres servosystem er ofte designet som en hydraulisk pumpe. Hvis pumpen går i stykker, virker styretøjet som ved en konventionel mekanisk styring.

Styretøj og styremekanisme – det moderne design

Et moderne køretøj bør sikre en hurtig og præcis styring, ligeud bevægelse på vejen samt minimere bump på vejen så meget som muligt i kabinen. Derudover er sikkerheden den største bekymring – for eksempel ratstammens opførsel ved en kollision, såvel som produktionsprisen. Derfor benytter bilfabrikanterne i dag normalt et styresystem design med styrekugler. Disse er monteret på forakslen sammen med et uafhængigt ophæng.

Styremekanismen er designet som en tandstangstyring og har ikke et ratstamme håndtag. I det uafhængige ophæng, er begge sider udstyret med styrearme og styrekugler. Sidstnævnte sikrer forbindelsen mellem styrearmene, der påvirkes af tandstangen og rattet.

Mens komponenter som ratstammen som regel ikke udsættes for betydelig slitage, har styrekuglerne for eksempel en tendens til at gå i stykker over tid. Styremanchetten, der er monteret over styrearmenes manchetter, nedslides over årene. Afhængig af designet, kan sporingsstængernes længde justeres i forhold til styrearmenes længde, så man øger den retningsbestemte stabilitet under kompression. Nogle bilmodeller har også en såkaldt styredæmper for at forhindre uønsket og farligt ratslør. Gearratioen mellem rattet, styregearet og sporingsstangen er mellem 14:1 og 20:1; i lastbiler er den dog meget højere.

Rexbo auto parts er din online leverandør af alle komponenter relateret til styretøjet, lige fra et komplet styretøj, til styrekugler og væske til den hydrauliske pumpe til din servostyring.