Delekatalog til KIA køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til KIA

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
VAICO reservedels katalog
Andre bilmærke fra Hyundai Kia Automotive Group

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af KIA køretøjer

I meget lang tid, er den ældste koreanske bilproducent KIA blevet anset som værende en grå mus på bilmarkedet. Kendt for sine billige køretøjer, har især virksomheden forsøgt at sigte efter prisbevidste kunder. Med design, som var rimelig almindelige og køretøjer, som teknologisk kunne forbedres, blev kun få modeller set i de engelske gader. Det var først i 1998, da HYUNDAI overtog KIA og den berømte designer Peter Schreyer fra VW blev ansat, at der skete en forbedring. I mellemtiden får køberne optisk respektable køretøjer til overkommelige priser, med modeller som firehjulstrækkeren Sportage fra den nye generation eller mini varevognen Venga.

Typiske KIA problemer

Den lille bil Picanto, er en af de mest rummelige biler i sin klasse, men de, som køber nye eller brugte biler, skal være opmærksomme på et par usædvanlige egenskaber. Bremsesystemet udviser en høj grad af slitage. Derudover har køretøjet problemer med defekte batterier, bagpotte og lysanlægget samt med iturevne tandremme. I modsætning hertil, er den kompakte bil CEE'D en pålidelig bil og har været på markedet i Tyskland siden 2007. Kun koblingen er udsat for problemer. Firehjulstrækkeren Sorento er en lille smule mindre teknisk moden og deres ejere klager over svagheder på knastaksel, turboladere, injektorer, stort olietab og iturevne toppakninger.

KIA Rio er ikke en fejlslagen dværg

Magentis’en, efterfølgeren til Clarus, dækker mellemklasse segmentet hos sydkoreanerne. Den har været udbudt i Europa siden 2011; efter dette, blev den solgt under navnet Optima. I 2000 blev Rio’en i Tyskland introduceret som den konkurrencemæssige model til Polo. Modeller op til år 2008, kunne ikke overbevise om langsigtet kvalitet. Elektriske problemer, defekte startere og tændrør, forvredne viskermekanismer eller tærede motorhjelme synes at volde problemer for deres ejerne.

KIA reservedels leverandør med mangeårig erfaring og gode priser

I sidste ende er der ingen defekter, som ikke kan repareres. Du kan i vores dele butik finde slid- og reservedele, såsom indikatorlamper, manchetter, kompensatorer, bremseklodser, tårnlejere mm. Vi tilbyder høj kvalitet KIA-dele, som sikrer en høj holdbarhed og en god funktion. I vores pålidelige butik, udføres betalingsmetoden ved hjælp af en sikker forbindelse. Samtidig har vi, baseret på vores mangeårige erfaring, et godt assorteret lager, som generelt sikrer en meget hurtig leveringstid på dine bestilte bildele.

De mest solgte reservedele til KIA