Delekatalog til LAMBORGHINI køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til LAMBORGHINI

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
VAICO reservedels katalog
BREMBO reservedels katalog
GATES reservedels katalog
METZGER reservedels katalog
RIDEX reservedels katalog
DENSO reservedels katalog
NGK reservedels katalog
Andre bilmærke fra Volkswagen AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af LAMBORGHINI køretøjer

Italiensk kunst på fire hjul. Det er ikke for ingenting, at luksus sportsvogne fra LAMBORGHINI, hører til verdens mest efterspurgte køretøjer. Mærket med *rasende tyr* emblemet blev grundlagt i 1948 og har fremstillet sportsvogne siden 1963. I mellemtiden blev de en reel konkurrent til FERRARI. De ekstremt flade sportsvogne fanger øjnene med deres uforlignelige design, kraft og exceptionelle lyd fra de brølende motorer. Modellerne fra det italienske sportsvognsmærke, fremstår mere aggressiv end f.eks. bilerne fra den tyske sportsvognsfabrikant PORSCHE. Samtidig er aktuelle bilmodeller som Gallardo, udstyret med den velkonstruerede teknologi fra AUDI.

LAMBORGHINI med typiske svagheder

Udover en høj underholdningsværdi, sikrer LAMBORGHINI også irritation. Dette gælder også for Diabolo, som tidligere var verdens hurtigste serieproducerede sportsvogn. Efterfølgeren efter Countach, som blev solgt med stor succes mellem 1990 og 2001, er udsatte overfor koblingsproblemer, defekte katalysatorer og et øget olieforbrug. Murciélago’en har lignende børnesygdomme. Den efterfølgende model efter Diabolo, som mellem 2001 og 2010 blev solgt i omkring 4.000 eksemplarer, har ofte defekte styreenheder i katalysatoren samt en hurtigt nedslidt kobling og bremsekomponenter.

Kvalitets mangler hos LAMBORGHINI Gallardo

Ejerne af Gallardo’en, som blev frigivet i 2003, har det på samme måde. Særligt i bilmodellerne med E-gear, fra efter 2006, har ofte en stor koblings slitage. Yderligere fejl er indtrængning af vand i bagagerummet og ind i baglygterne. Desuden har lambdasonden defekter. Motoren betragtes som værende meget pålidelig. På grund af den tørre smøring, skal særlige trin være opfyldt ved kontrol af oliestanden. Man bør desuden også være opmærksom på oliens kvalitet, når man køber den.

Højkvalitets LAMBORGHINI dele til lave priser

På grund af den lille mængde af køretøjer, er LAMBORGHINI reservedele temmelig dyre i forhold til de bredere distribuerede bilmærker, og de er ikke altid direkte tilgængelige. I vores reservedels butik, kan du finde et stort besparelsespotentiale, såvel som en høj tilgængelighed for sliddele. Vi kan sikre hurtige leveringstider på udrykkerlejer, hovedcylindre, slavecylindre, koblingsskiver, bremseklodser og skiver, bremseslanger og mange andre autodele til denne og til andre bilmærker. Originale dele i høj kvalitet og med en lang levetid er naturlige for os. Køb komfortabelt dine reservedele online nu.

De mest solgte reservedele til LAMBORGHINI