Delekatalog til PEUGEOT køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til PEUGEOT

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
Andre bilmærke fra Stellantis Auto SAS

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af PEUGEOT køretøjer

Modellerne som produceres af PEUGEOT, er på toppen af listen blandt de bedste bilproducenter, når det gælder miljøskånsom og sikkerhed. I de seneste år, har den lille bil 208, mellemklasse bilen 407 eller SUV’en 2008 fra dette stærke bilmærke modtaget 5 stjerner i NCAP’s crashtest. De køretøjer fra selskabet, som hører til PSA-gruppen, er populære blandt prisbevidste købere. Desuden bidrager de lave priser på nye og brugte biler, samt de kraftfulde motorer med et lavt brændstofforbrug, positivt til dette. I modsætning til de betydeligt mere succesfulde konkurrenter på det tyske marked som VW, tilbyder PEUGEOT ofte særlige funktioner i standardudstyret.

PEUGEOT - succesfulde små biler

Bilfabrikanten hører med sin beliggenhed i Paris til de mest succesfulde importører af små køretøjer i Danmark. De mest solgte små køretøjer er 206, der afløste 205’eren i 1998, og som blev solgt i omkring 5 millioner eksemplarer indtil da. 205’eren blev kendt for sin utætte ventildækselpakning, problemer med toppakningen (i benzinmotorer), revnede akselmanchetter, slidte styresystemer og bremsekomponenter med behov for reparation. 206’eren og 207’eren havde almindelige problemer med dæmpere og fjedre. I den nye 207 håndterede franskmændene olietabet bedre, men nu giver generatoren og temperaturmåleren til kølesystemet til tider problemer. Der blev frigivet mindre køretøjer fra franskmændene på markedet i form af PEUGEOT 104, 106, 107, og siden 2014 også som 108.

Svagheder ved de kompakte biler og mellemklasse biler fra PEUGEOT

Køretøjer i den kompakte klasse, såsom 306, som blev udgivet efter 309’eren eller efterfølgerne 307 og 308, er alternativer til Golfen. 307’eren har ofte problemer i form af et ødelagt dobbelt svinghjul, defekte turboladere, defekte startere og et fugtfølsomt tændingssystem. I mellemklassebilen 406, bør bremseklodserne kontrolleres efter en kilometerstand på omkring 40.000 km. Desuden skaber en glidekobling, problemer i transmission og udstødningssystemet ofte problemer.

Hurtig levering af billige bilreservedele til PEUGEOT modeller

Uanset om det er reservedele til PEUGEOT 407, 607, 806 eller 807, kan vi tilbyde alle bildele, såsom styretøjsdele, servopumper, drivaksler, hjullejere og mange andre komponenter til alle modeller fra den franske bilproducent. Vi tilbyder høj kvalitet dele fra fremtrædende leverandører, på særligt billige betingelser. Bestil bekvemt de bilreservedele du har brug for fra sofaen og drag fordel af de hurtige leveringstider.

De mest solgte reservedele til PEUGEOT