Delekatalog til RENAULT køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til RENAULT

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
Andre bilmærke fra Renault-Nissan

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af RENAULT køretøjer

Bilmærket Renault, som blev grundlagt i 1899, er præget af innovativ og moderne teknologi. Den franske bilproducent ses som en pioner for udviklingen af bildele som turboladeren, kardanakslen og tromlebremsen. En anden mærke-typisk funktion, er bilmodellerne med bløde fjedre, som er designet til komfort. Bilfabrikanten er stærkt involveret i motorsport. Siden 2016 har de stillet op til Formel 1 med deres eget arbejdsteam. Renault er også kendt for at overføre erfaringerne opnået i motorsport, til landevejskøretøjer.

Populære RENAULT modeller i Tyskland og Europa

Franskmændene er meget succesfulde i Storbritanien, især i sektoren for små og kompakte biler, samt i varevogns segmentet. I middel- og overklassen, dominerer andre mærker som Mercedes-Benz eller BMW markedet. Espace kendes som forløberen for de europæiske rummelige sedaner. Clio’en, efterfølgeren til RENAULT 5, blev solgt i mere end 15 millioner eksemplarer i Europa, efter dens udgivelse på markedet i 1990. Siden 1993 er Twingo’en blevet produceret, som er en anden bybil, der er lille, smidig og brændstoføkonomisk. Kangoo er efterfølgeren til Rapid. Denne bil er ikke kun lavet til håndværkere, men også til familier og til elskere af rummelige køretøjer. Det er ikke for sjov, at den økonomiske franske bil, findes i Pave Benedikt XVI’s flåde.

RENAULT - typiske svagheder ved franske biler

Megane er en af de mest solgte biler fra RENAULT. Dog er dette kompakte køretøj udsat for fejl. Ved et kilometertal på under 50.000 km, er reparation af lambdasonden, udskiftning af bremseklodser, justering af lysafstand reguleringssensorer og indikatorerne, samt en afladning af startbatteriet ikke sjældent. Ejere af familiekøretøjet Scenic, klager over problemer med fjedre, dæmpere og styretøj. Modeller fra 2007 til 2009, har tendens til at få problemer med håndbremsen. Andre svagheder er tilstoppede partikelfiltre i dieselmotorer, defekte tændingssystemer og hurtigt nedslidte bremseskiver.

Bestil præcis tilpasset dele til RENAULT online

Værende en kundeorienteret online butik, forsyner vi vores kunder med billig og hurtig reparation af Trafic, Grande Scenic, Laguna samt af ældre modeller, som den klassiske RENAULT 10 eller 19. For at sikre tilfredshed hos vores kunder, tilbyder vi kun høj kvalitet bildele i som passer præcist for at garantere præstation og en lang levetid. I årevis har vi været kendetegnet ved førsteklasses service, gennem hurtige leveringstider og sikre og kundevenlige betalingsmetoder. Bestil bekvemt de dele, som du har brug for, til billig reparation af din bil online blot ved nogle få klik.

De mest solgte reservedele til RENAULT