Delekatalog til SKODA køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til SKODA

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
VAICO reservedels katalog
Andre bilmærke fra Volkswagen AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af SKODA køretøjer

Enkelt design og mange ekstra interne funktioner i det grundlæggende udstyr, er blandt kendetegnene for denne tjekkiske bilproducent, som har hørt under Volkswagen AG siden 1991. Samtidig er verdens tredje ældste bilproducent fokuseret på høj kvalitet i kabinen, til et godt pris-ydelses-forhold. Den ambitiøse virksomhedshistorie kan specifikt spores tilbage til salget af stationcars. For mange kunder, er bilmodellerne fra SKODA de rummelige underværker på bilmarkedet, som tilbyder masser af plads.

Octavia og Fabia - to SKODA legender og deres svagheder

Bilmodellerne Octavia og Fabia, begge ledende køretøjer i deres klasse i forhold til kvalitet og værdi har bidraget væsentligt til SKODAS succes i Storbritanien. Octavia’en, produceret for første gang i 1959, ses som et køretøj med problemer med defekte kompressorer i klimaanlægget, krakkede akselmanchetter og forbindelser på den tværgående styrearm samt dæmpere på bagklappen. Fabia’en, introduceret på markedet i 1999, har ofte problemer som stille slidte bøsninger, slid i bremseskiverne, som overstiger gennemsnittet og et stort olietab.

Typiske svagheder i Felicia, Superb og Roomster

Den populære familiebil Roomster, er som den første MPV fra denne Bohemian bilproducent, har problemer som defekte elpærer og tændspole samt et bemærkelsesværdigt stort slid på bremserne. I flagskibsmodellen Superb, bør bremseklodserne kontrolleres ved omkring 60.000 km og om nødvendigt udskiftes. I modeller med kædetræk, kan der ikke udelukkes problemer. Felicia’en, fremstillet mellem 1994-2001, forårsager problemer med sine tændspoler, tændkabler, slidt affjedring i for, defekte drivaksler og elektronik samt bremsesystemet.

Billige reservedele til SKODA i top kvalitet

Du kan med os som din reservedele leverandør, komfortabelt og billigt reparere din SKODA. Vi fører et bredt sortiment af top kvalitet bildele fra anerkendte producenter, i en fremragende kvalitet. Bestillingsprocessen for det komponent du har brug for f.eks en kølerslange, fordelerdæksel eller andre reservedele til SKODA 1000, Favorit og alle andre modeller, er simpel og kan bestilles med blot få klik. En sikker betalingsmetode samt en pålidelig og hurtig transaktion, er naturligt for os.

De mest solgte reservedele til SKODA