Delekatalog til AUDI køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til AUDI

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af AUDI køretøjer

AUDI erobrede hjertet hos mange fører ved hjælp af succesfuld markedsføringskampagner og tv-kampagner. Det legendariske skihop med 100 quattro er uforglemmelig. Generelt kan AUDI sammen med BMW og Mercedes-Benz, klassificeres som "premium mærker". Reklamespotsene fremhæver særligt sportsligheden ved bilmodellerne. På denne måde henvender den tyske bil-gruppe sig til de kunder, som er indstillet på en underdrivelse. Omkring århundredeskiftet, var den bayerske bilproducent leder i form af interiør-design. Designeren fra denne gruppe, tager gerne tage billedet med moderne interiør-design koncepter op igen.

Acceptable nedbrud af de tyske premium sportsvogne

AUDI dækker alle køretøjsklasser, fra den lille bil A1 til overklasse bilen A8, og TT som er en sportsvogn, og op til firehjulstrækkeren Q7. Den mest solgte bilmodel er middelklasse bilen A4, som blev udbudt som A80 før 1994. I benzinbiler er et stort slid på koblingen og defekte tændspoler bemærkelsesværdigt. Enkelte ejere af A4’ere med dieselmotorer, rapporterer om iturevne tandremme. A5 har også et meget lavt fejlniveau. Når du køber en brugt bil, skal du huske at kontrollere porøse bremserør og drivaksler samt hjullejer.

A3 - en defekt dværg i sin kategori

Med hensyn til fejl, er den kompakte bil A3 blandt de bedste i sin klasse. Indsprøjtningssystemet forårsagede problemer i benzinmotorer op til 2005. Modeller fra årene 2003 og 2004, havde svagheder i deres termostater og vandpumper. A6 (op til AUDI 100 fra 1994) har problemer med deres rustende udstødningssystem, slidte hjullejere ved omkring 20,000 km. og utætheder i krumtaphusets ventilation.

Reservedele til AUDI - bestil dem bekvemt og billigt online

Vi er en pålidelig gennemprøvet leverandør af autodele, til billig indkøb af bilreservedele, til modeller fra mærket AUDI, samt til andre bilfabrikanter. Kvalitet er vigtig for os. Derfor sælger vi kun bildele fra anerkendte leverandører med original kvalitet dele. Bestillingen er enkel. Læg de reservedele du har brug for i indkøbskurven, vælg din foretrukne betalingsmetode og glæd dig over de hurtige leveringstider for de autodele, som du har bestilt.

De mest solgte reservedele til AUDI