Undervogn og bærearme butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Undervogn og bærearme til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Undervogn og bærearme dele tilgængelig for disee bilmærker

Undervogn og bærearme til VW til lav pris
Undervogn og bærearme til bil VW
Alle modeller
Undervogn og bærearme til FORD til lav pris
Undervogn og bærearme til bil FORD
Alle modeller
Undervogn og bærearme til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Undervogn og bærearme til TOYOTA til lav pris
Undervogn og bærearme til bil TOYOTA
Alle modeller
Undervogn og bærearme til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Undervogn og bærearme MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Undervogn og bærearme til BMW til lav pris
Automobil Undervogn og bærearme BMW
Alle modeller
Undervogn og bærearme til AUDI til lav pris
Automobil Undervogn og bærearme AUDI
Alle modeller
Undervogn og bærearme til OPEL til lav pris
Automobil Undervogn og bærearme OPEL
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Undervogn og bærearme til din bil

Undervogn og bærearme - Vigtig reservedels samling for køretøj

Ophænget består af af komponenter, samlinger og mekanismer til at sætte køretøjet fast på hjulene, og samtidig holde dem i kontakt med vejbanen så godt som muligt. Den består af elastiske vejledninger og dæmpnings elementer som fjedre, bærearme, led, stød dæmpere og bladfjedre. Det inkluderer også gummi bøsninger, kugle led, stabilisator stænger, hjullejer, coil spring afstandsstykker, bump stop og fastgørelsesorganer.

Vigtig information om at udskifte ophænget

  • Ophænget er en af de enheder, der udsættes for det største pres. Komponenterne heri kræver derfor regelmæssigt tjek og udskiftning. Stabilisator led bør gennemsnitligt skiftes for hver 30.000 - 50.000 km, ophængsarme og links 60.000 - 80.000 km, kugleled 90.000 - 100.000 km, stød dæmpere 100.000 - 120.000 km, hjullejer - 100.000 - 150.000 km, og fjedre - 200.000 - 250.000 km.
  • For det meste er det bedst at skifte ophængssystemdele hos en automekaniker da adgangen til delene kræver en bil lift eller en inspektionspit. Derudover kræver afmonteringen og monteringen af lejer og gummi bøsninger specielt udstyr. Inden monteringen skal støddæmperne pumpes. Arbejdet med fjedre er farligt uden en fjederkompressor. Justering og afbalancering af hjulene er ofte påkrævet efter reparationen.
  • Hvis du vil købe ophængskomponenter til den laveste pris, anbefales det at købe dem som sæt. Dette vil lade dig spare på levering samt udgifterne til arbejdet. For eksempel kan der ved udskiftning af stabilisatorbar også installeres nye forbindelser og bøsninger. Ved skift af bærearme og links, bør man også udskifte kugleled. Man skal også have i tankerne, at de fleste komponenter er installeret i par.
  • Levetiden af komponenterne afhænger direkte af driftsbetingelserne af køretøjet. For at undgå at skulle udskifte dele oftere, bør du kun købe dele af høj kvalitet, der matcher specifikationen af dit køretøj. Hvis du kører på veje af dårlig kvalitet eller transporterer tung last, rekommenderes det at vælge armerede komponenter. Kørestil har også indflydelse på levetiden. Derfor anbefales det at du reducerer hastigheden før bump, vandpytter, og kantsten, at du regelmæssigt kontrollerer integriteten af beskyttende støv støvler, renser periodisk snavs fra undervognen af køretøjet og komponenterne i ophængningssystemet.