Delekatalog til BMW køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til BMW

Sortiment af vores premium mærker

BMW reservedele originale fra STARK
BMW reservedele originale fra BOSCH
BMW reservedele originale fra SACHS
BMW reservedele originale fra SKF
BMW reservedele originale fra VALEO
BMW reservedele originale fra VAN WEZEL
BMW reservedele originale fra MAPCO
BMW reservedele originale fra A.B.S.
BMW reservedele originale fra HELLA
BMW reservedele originale fra ATE
BMW reservedele originale fra MONROE
BMW reservedele originale fra TRW
Andre bilmærke fra BMW AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af BMW køretøjer

BMW har længe været indbegrebet af sportslighed og dynamisk kørselsadfærd. Men i nyere modeller begyndte en stigende kursændring. Med 2-seriens Active Tourer, frigav det munchen baseret mærke den første MPV på markedet. Den blev desuden leveret med forhjulstræk. Kardanakslen under bilens gulv, måtte vige for en mere rummelig kabine. Desuden vil det BMW-typiske baghjulstræk blive placeret i front på den næste model ændring af BMW 1-serien i år 2019. Mange fans bryder sig ikke om en firecylindret motor. Miljøbevidste venner af mærket vil være glade, fordi det nye motor koncept var i stand til at øge brændstoføkonomien betydeligt. Men dem, som ikke kan undvære mærkets klassiske fordele, kan klogt vælge en brugt bilmodel.

BMW 3-serie - en af de mest populære brugte biler på det tyske marked

Med et stort udvalg af motorer og karosserier, er bilmodellerne i 3-serien blandt de mest populære brugte biler i hjemlandet. Vær forsigtig med 320d’eren, som var tilgængelig uden sod partikelfiltre. Dette kan imidlertid eftermonteres for at få et grønt miljømærke. E90’eren er meget robust, mens der i N47-dieselen ikke kan udelukkes defekter i krumtapaksler og tandremmen. Blandt overklasse sedanerne i 7-serien, viser E38’eren et øget slid på bremserne og slidte styrekugler. Svaghederne ved den kompakte 1-serie er indsprøjtningssystemet, slidte styrestænger eller porøse bremserør.

Klassiske mangler ved brugte BMW-modeller

Den luksuriøse SUV, X5, er modtagelige overfor iturevne akselmanchetter, utætheder i kølesystemet og styreanlæg samt et defekt automatgear. De seks cylindre i den sporty Roadster Z3 har tendens til at have defekt tætningsmateriale på toppakningen, topstykker og generatorer. Almindeligvis er forøget slitage på kugleledene på forakslen samt på de elektriske lyskilder er bemærkelsesværdig. Ofte problemer på efterfølgeren Z4 er brændstofpumpe relæer, utætte baglygter og defekte tændspoler.

Køb top kvalitet reservedele online nu

Med en lille smule personligt initiativ, kan reparation af en BMW realiseres omkostningsbevidst. Som en kendt autodelsbutik, tilbyder vi dig drivaksler, styretøjsdele, brændstofpumper, partikelfiltre, luft- og oliefiltre og mange flere reservedele i høj kvalitet , til glimrende værdi. Kundevenlige betalingsmetoder er ligeså indlysende for os, som en simpel bestillingsproces, hurtige leveringstider og ekspert service betyder at du vil have produkterne på meget kort tid. Bestil dine bil reservedele online nu og hold din brugte bil i en fremragende stand i de kommende år.

De mest solgte reservedele til BMW