Delekatalog til FORD køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til FORD

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af FORD køretøjer

Mens amerikanske bilproducent FORD har domineret på det engelske bilmarked i mere end 100 år, har det aldrig nået samme niveau af popularitet i andre europæiske lande, delvis på grund af dårlige resultater i opdelings statistikker, hvilket sidenhen er forbedret drastisk. Ifølge ADAC, havde 50 ud af 1000 Mondeo’er et sammenbrud i 2005; i 2012 var det kun 5. Takket være et enormt udvalg af brugte Ford biler på markedet vil du med sikkerhed kunne finde en der passer din smag. Hvis du er opmærksom på de gængse defekter for særlige modeller og ved hvor du kan få gode kvalitets reservedele billigt, kan FORD være et godt bud.

Populære FORD modeller og deres klassiske problemområder

Med den lille bil Ka, der i starten tiltrak opmærksomhed på grund af sit usædvanligt design, har amerikanerne i 1996 udgivet en sød "bobbelbil" på markedet. Brugte biler op til år 2000, har ofte problemer med deres udstødningssystem. Ejere af modeller op til 2006, har problemer med rust. Yderligere abnormiteter befinder sig ved aksen, grund en øget slitage på bremserne. Familie køretøjet S-MAX har meget plads. Typiske problemområder i modeller op til år 2009, er turbolader og partikelfiltrene. Ellers holder tegn på slid sig inden for en grænse, bortset for slidte styrekugler og defekte pærer.

Kuga og Fiesta som FORD favoritter ved Synstestene

Den kompakte MPV C-MAX, har ofte problemer i elektronikken, såsom svigt på kontrollamper eller centrallåsen, samt en kompliceret fjernelse af pollenfilteret. SUVen Kuga er bedst til prisen, når det gælder lethed til vedligeholdelse. De klassiske fejl er defekte luftmængdemålere. Den lille bil Fiesta, som er fremstillet siden 1976, er en af favoritterne blandt Synstestene. Udover en øget slitage på pærer eller slidte tandremme samt slidte olietætningsringe, er der ikke meget at kritisere. I FORD Escorten, bør ejere hold øje med drivakslen og stort olietab.

Køb høj kvalitet FORD dele online nu

Du kan ordne en brugt Ford ved brug af billige reservedele. Som leverandør af høj kvalitet reservedele til reparation af vandpumpe, vandkøler, lydpotte, bremsetromler og yderligere sliddele, tilbyder vi vores kunder muligheden for en komfortabel online bestilling til fremragende priser. Hos os får du en ligefrem købsprocedure, hurtig levering og omfattende rådgivning fra vores ekspert team.

De mest solgte reservedele til FORD