Delekatalog til VW køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til VW

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
TYC reservedels katalog
Andre bilmærke fra Volkswagen AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af VW køretøjer

Tysklands største bilproducent kan friste bilkøberne med et stort udvalg af modeller. Et relevant argument for at købe en bil fra dette mærke er, at næsten hver sjette personbil i Europa er en VW. Tilsvarende er reservedels udbuddet meget alsidigt og de kan findes til billige priser, i forhold til andre bilproducenter. Generelt er det ikke et problem, at erhverve reservedele til modeller, der er ældre end 20. Efter afslutningen af produktionen af den sidste VW Phaeton i marts 2016, er verdens næststørste bilproducent ikke det perfekte valg for elskere af luksusbiler.

Hyppige svagheder ved små og kompakte køretøjer fra VW

Den lille modelserie Lupo, blev introduceret på markedet i 1998, til købere, der lægger stor vægt på små dimensioner og billige omkostninger. I de små brugte tyske biler, er der ofte fejl i visker mekanismen, de elektriske vinduer eller på soltaget. I Polo’en, den mest solgte lille bil i Tyskland, har tætninger på sidedøre, håndbremsen, bremseslanger og udstødningssystemet ofte behov for reparation. Golfen, hverdags bilen og det mest populære kompakte køretøj hos tyskerne, kunne opleve svigt på bremsekomponenter og udstødningssystem, især på den tredje og fjerde generation. I nyere modeller, forsager elektronikken ofte problemer.

Dette skal man overveje, når man køber en brugt VW Passat & Co

Passaten anvendes ofte som en firmabil og har et væsentligt højere slid på bremserne. Endvidere skal lejerne på de tværgående forbindelser og svingarme undersøges. Boraen har problemer som tætningsproblemer i vaskesystemet, en knækket brændstofmåler eller reparationer på låse. Touran ejere klager over slidte hjulnav, hjullejer, bremseklodser og skiver samt turbolader.

Køb premium kvalitet dele til VW dele online

Som mangeårig leverandør af bildele, stræber vi efter at tilbyde vores kunder billige VW dele hurtigt. Vi har et stort udvalg af vigtige autodele til personbiler på lager, for at sikre hurtige leveringstider. Vi har kvalitetsdele fra velanskrevne fabrikanter, der tiltaler gennem deres pålidelighed og lange levetid. I vores online butik kan du med blot få klik finde forskellige bildele fra servopumper og drivaksler til remstrammere og skiver samt brændstofpumper til forskellige modelserier, for en billig reparation af dit køretøj.

De mest solgte reservedele til VW