Delekatalog til MERCEDES-BENZ køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til MERCEDES-BENZ

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
ATE reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
Andre bilmærke fra Daimler AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af MERCEDES-BENZ køretøjer

Siden Bertha Benz første *cross-country* motordrevet rejse i år 1888, det første køretøj med sikkerhedskabine eller med elektroniske stabilitets-systemer og på grund af yderligere innovativ udvikling, har MERCEDES-BENZ i manges øjne været et synonym for avanceret bilproduktion. Efter mange årtier, er bilproducenten fra Stuttgart kendt for komfort, sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. Hos de mange købere, høje hastigheder og kørsel uden knirkende og raslende lyde, er dette argumenter for at købe en bil fra dette ikoniske tyske bilmærke. En anden fordel ved dette bilmærke, er den lille tab i værdi, i forhold til andre køretøjer fra forskellige producenter. På grund af de høje købsomkostninger, er nye køretøjer fra Mercedes-Benz mest forbeholdt kapitalstærke købere eller folk i en højere alder, der gerne vil forkæle sig selv med noget rart.

Problemområder og gode modelserier fra mærket MERCEDES-BENZ

Fra de små kompakte A-klasse køretøjer til køretøjer fra S-klassen som toppen af linjen, tilbyder Mercedes-Benz en bred vifte af bilmodeller. I kompakte biler fra de to første generationer, opstår problemer i den automatiske transmission på grund af rust er meget udbredt. I nyere modeller, er problemområderne høj bremseslitage, bløde gummilejere på de bageste akser, samt slidte bremserør og slanger. I de kompakte varevogne fra B-klassen, skal bremseklodser ofte udskiftes og efter cirka 70.000 kilometer, skal de forreste bremseskiver udskiftes. C-klassen er temmelig robust og pålidelig med sine mindre problemer som defekte indsprøjtningspumper eller korrosion på ældre modeller.

Det skal du se efter, når du køber et brugt køretøj fra MERCEDES-BENZ

Modellerne der har behov for reparation, er de rummelige små kassevogne Vito’er, som har nogle typiske fejl som utætte brændstofslanger, defekte turboladere og defekte toppakninger. Coupéer og cabrioleter fra CLK-klassen, er mindre modtagelige overfor rust end C- og E-klassen. Defekte lyssystemer og startere samt en begrænset funktion hos vinduesregulatorerne og motorens styreenheder, er de hyppigste fejl og mangler.

Omkostningsbesparende reparation med billige højkvalitet dele

På lang sigt, er det rimeligt at have køretøjer i god stand, fra denne tyske producent. I vores online butik tilbyder vi reservedele, såsom gløde- og tændrør, startbatterier, tændkabler, tændingsmoduler, tandremme eller brændstoffiltre til køretøjer som MERCEDES-BENZ og andre bilmærker, på særligt billige betingelser. Vi rådgiver dig gerne om vores køretøjs komponenter og tilbyder dig høj kvalitet dele til billige reparation. Bestil komfortabelt dine reservedele online nu, uden lange leveringstider.

De mest solgte reservedele til MERCEDES-BENZ