Delekatalog til TOYOTA køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til TOYOTA

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
Andre bilmærke fra Toyota Motor Corporation

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af TOYOTA køretøjer

Mærket TOYOTA har med sine miljøbevidste og pålidelige biler, skabt et verdensomspændende navn for sig selv. Mens det japanske mærke har et ry for at være fornuftige men kedelige udvalg med kedelig udseende biler, dette ændre sig efter de tager et dristigere design tilgang. Samtidig kan den japanske gruppe, takket være deres innovative produktionssystem, tilbyde teknisk moderne køretøjer til forholdsvis billige priser, hvilket har gjort japanerne til den største bilproducent i verden.

TOYOTA - robuste køretøjer med få svagheder

Modellen Corolla er en af de mest solgte biler i verden, og har i årtier været indbegrebet af holdbarhed og pålidelighed. Kun dieselbiler med common-rail systemet, har til tider defekte turboladere eller problemer med diesel højtrykspumper. I 1997 blev Prius, den første store produktionsmodel med indbygget hybriddrev, frigivet på markedet. Dette hybrid køretøj har også kun få problemer med sine afladede startbatterier, et betydeligt tab af kølervæske til klimaanlægget og defekte pærer. Bybilen TOYOTA Yaris stikker ved hovedeftersyn viser køretøjet stor slitage på bremser og koblinger, samt defekte tændingslåse og forlygter.

Problemer med Auris, Avensis andre modeller

Mellemklasse modellen Avensis omdømme, som forlader transportbåndet som en efterfølger af Carina, har et tilsvarende ry. Især i modeller med D-cat, er katalysatoren et svagt punkt. Yderligere problemer, som bilister skal være opmærksomme på, er rustne batteriklemmer og beslag i motorrummet. I en brugt kompakt SUV RAV4, bør aksel leddene regelmæssigt kontrolleres, ved kørsel off road. Endvidere bør koblingsdele også kontrolleres intensivt. Auris fra den kompakte klasse, har en tidlig slitage på bremseskiver og fejl på startspærren.

Køb TOYOTA reservedele billigt

Selvom køretøjer fra denne hybrid pioner generelt er sikre mod nedbrud, er reservedelene til at reparere en fejl med ofte temmelig dyre. Som værende en mangeårig og kundevenlig leverandør af autoreservedele, tilbyder vi akselmanchetter, batterier, tandremme, filtre, motor tætning, luft- og hydraulikfiltre samt andre dele til køretøjet, til sammenlignelige lave priser. At udbyde høj kvalitet dele er naturlig for os. Vi sælger kun reservedele fra kendte mærker, som adskiller sig gennem funktionalitet og lang levetid. Sikker betaling, hurtige leveringstider og en venlig kundeservice, er blot et par af de faktorer, der udmærker os som leverandør.

De mest solgte reservedele til TOYOTA