Motor butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Motor til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Motor dele tilgængelig for disee bilmærker

Motor til VW til lav pris
Motor til bil VW
Alle modeller
Motor til FORD til lav pris
Motor til bil FORD
Alle modeller
Motor til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Motor til TOYOTA til lav pris
Motor til bil TOYOTA
Alle modeller
Motor til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Motor MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Motor til BMW til lav pris
Automobil Motor BMW
Alle modeller
Motor til AUDI til lav pris
Automobil Motor AUDI
Alle modeller
Motor til OPEL til lav pris
Automobil Motor OPEL
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Motor til din bil

Motor - Vigtig reservedels samling for køretøj

Motor komponenter inkluderer en bred vifte af bildele inklusive forskellige reserve dele, enheder og mekanismer, der står for at konvertere energien fra forbrænding af brændsel til kinetisk energi. Denne vifte inkluderer komponenter, der sørger for at skabe drejningsmoment (f.eks stempler, krumtapaksler og knastaksler, plejlstænger, stempelringe og vippearme) elementer, der garanterer sikker fastgørelse af motoren (beslag og fastgørelses aggregater); tætninger og pakninger, der sikrer tætheden af forbrændingskamre, forskellige forbindelser og sensorer, der optimerer processen af blanding og forbrænding af brændstof-og-luft blandingen.

Vigtig information om motorelementer

  • Med ordentlig pleje kan motoren og dens samlinger få en langvarig levetid. I flere tilfælde er levetiden den samme som på ​​hele køretøjet. Der er dog visse dele, der bør skiftes inden for en bestemt tidsramme. Eksempelvis skal olie filtre og motorens luftfiltre skiftes efter ca. 15.000 km kørsel, ventilstammepakninger for omkring hver 100.000 km, stempelringe omkring 150.000 - 200.000 km og hydrauliske løftere for hver 120.000 - 150.000 Km. Seglene er normalt til engangs brug og bør skiftes hver gang en bestemt bil del opretholdes.
  • Meget vedligeholdelse arbejde på motoren skal udføres hos en mekaniker, da det som regel kræver viden og erfaring samt specialudstyr. Det gælder ikke for dele der ikke har direkte påvirkning på driften af ​​motoren og som er let tilgængelige, for eksempel ventildækkepakningen.
  • Motor reparation er som regel en storstilet intervention (dvs. én, der dækker alle motorens komponenter og moduler), der omfatter udskiftning af gamle engangs elementer. Derfor foretrækker bilejere ofte at bruge reparations sæt, der indeholder alle de nødvendige dele billigere. Inden du bestiller motordele, skal du først tage stilling til hvilken slags reparationer du kommer til at udføre. Kontakt vores specialister, som vil være behjælpelige med at vælge de mest passende elementer fra kataloget.
  • For at sikre lang levetid og optimal motor funktion, er det meget vigtigt at undgå overophedning, erstatte motorolie og filtre i tid, bruge højkvalitet brændstof og tilsætningsstoffer der anbefales af producenten, og at kontrollere og opretholde den korrekte tilstand af kølesystemet.