Rør og slanger butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Rør og slanger til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Rør og slanger dele tilgængelig for disee bilmærker

Rør og slanger til VW til lav pris
Rør og slanger til bil VW
Alle modeller
Rør og slanger til FORD til lav pris
Rør og slanger til bil FORD
Alle modeller
Rør og slanger til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Rør og slanger til TOYOTA til lav pris
Rør og slanger til bil TOYOTA
Alle modeller
Rør og slanger til AUDI til lav pris
Automobil Rør og slanger AUDI
Alle modeller
Rør og slanger til BMW til lav pris
Automobil Rør og slanger BMW
Alle modeller
Rør og slanger til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Rør og slanger MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Rør og slanger til CITROEN til lav pris
Automobil Rør og slanger CITROEN
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Rør og slanger til din bil

Rør og slanger - Vigtig reservedels samling for køretøj

Rør og slanger er de elementer, der bevæger væsker og gasser fra en del til en anden. De bruges i systemerne til smøring, luft, brændstofforsyning, køling, aircondition, udledning af udstødnings gasser og vinduesrengøring. De anvendes også i de hydrauliske enheder: bremser, kobling og servo styring.

Vigtig information om rør og slanger

  • Rør og slanger fremstilles af forskellige materialer. I de fleste tilfælde fremstilles slangerne af gummi som kan modstå høje temperaturer og aggressive kemikalier. Silikone kan også anvendes, da det beholder sin elasticitet i lang tid. Til forbedret styrke, er disse dele ofte forstærket med syntetiske fibre eller metaltråde. Rørene fremstilles af polymere materialer eller metal.
  • Rør og slanger der anvendes i bremse systemet skal skiftes oftest - cirka en gang hvert 5. år. I de andre tilfælde bør delene skiftes, når de er slidt op. Tilstanden bør tjekkes ved hver vedligeholdelse.
  • For det meste bør nye dele installeres på et værksted. Arbejdet med systemerne for køling, air condition, eller servicering af hydrauliske drev, kræver dræning arbejdsvæske. Efter installation skal systemet udluftes. Dette er et meget vanskeligt arbejde, så der kræves viden og erfaring.
  • Når du køber rør og slanger, så glem ikke at købe klemmer og skruer da de også bliver udsat for slitage. Disse komponenter kan købes i vores onlinebutik til meget fair priser. Mængden af ​​arbejds væske i bilen skal man også holde øje med. Efter reparation skal arbejds væsken fyldes op til et vist niveau.
  • For at mindske risikoen for tidlig skade på rør og slanger, så køb kun dem, der passer til specifikationen af dit køretøj. Forkert arbejds tryk eller forkert diameter på komponenter er ofte årsag til forringelse og resulterer i forkert betjening af systemet. Det er vigtigt, at rør og slanger ikke er bøjet og ikke rører bevægelige dele. Du bør også kun anvende væsker der anbefales af fabrikanten, og skyl systemerne grundigt igennem ind imellem, da snavs og aflejringer har en skadelig effekt på delene.