Tænding og gløderørsystem kategori: Tændingsrør i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Tænding og gløderørsystem katalog

Producenter af reservedele til Tændingsrør

BOSCH Tændrør af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Tændrør af højeste kvalitet
RIDEX Tændrør af højeste kvalitet
STARK Tændrør af højeste kvalitet
NGK Tændrør af højeste kvalitet
Tændingsrør VALEO til lav pris
Tændingsrør TOPRAN til lav pris
Tændingsrør SWAG til lav pris
Tændingsrør JP GROUP til lav pris
Tændingsrør HELLA til lav pris

Tændrør til bil køb billige online

Tændrør er nødvendige for at kunne tænde for luft-brændstof blandingen i motoren. Deres levetid afhænger af materialet de er lavet af. Gennemsnitligt er levetiden 20,000 - 30,000 kilometer for kobber, nikkel, chrom-nikkel og kobber-nikkel komponenter, 60,000 - 70,000 for platin komponenter, 70,000-90,000 for sølv komponenter, 70,000-100,000 for yttrium komponenter og 80,000 - 100,000 for guld tændrør.

Hvad der er vigtigt at vide om udskiftning af tændrør

  1. Det uønskede stadie for disse komponenter kan ses ved problemfyldt start af motor, reduktion af kraften samt ustabilitet ved tom-gang. Øget brændstofforbrug er også hyppigt, når tændrør har brug for udskiftning. Motorfejl resulterer i vibrationer i karosseriet af bilen.
  2. Det er bedre at overdrage udskiftningen af disse komponenter til professionelle, da fejl under installation kan resultere i seriøse konsekvenser. For eksempel kan installation uden brug af en momentnøgle resultere i overspænding. Dette skader komponenterne og resulterer i indtrængende metal-partikler i forbrændingskammeret. Hvis dette forekommer, resulterer dette i defekter hos motor-komponenter.
  3. Husk at under installation af nye komponenter er der en risiko for at beskadige tråden i cylinderhovedet. Dette kan resultere i behov for motor eftersyn, hvilket aldrig er billigt. Derudover skal du have i mente, at tilslutning af højspændingsledningerne til komponenterne kræver yderste forsigtighed
  4. Alle komponenter skal udskiftes på samme tid, hvilket er hvorfor at det er anbefalet ved køb af tændrør i par. Antallet af komponenter i et sæt afhænger af køretøjets konstruktion og model. Oftest er der et komponent per cylinder, og i sjældne tilfælde; to tændrør per cylinder.
  5. Brug af højkvalitetsbrændstof er med til at undgå accelereret slitage på komponenterne. Dette er grundet det faktum, at urenheder i brændstoffet fremprovokerer deponeringsdannelser ved isolatorene samt elektroder. Resultatet ved disse er gradeligt ubrugeligt.

Tændingsrør reservedels tilbud