Udstødningssystem kategori: Lydpotte, Udstødning bagpotte, Lyddæmper udstødning, Bagerste lyddæmper i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Lyddæmper udstødning

RIDEX Lydpotte sport og universal af højeste kvalitet
MAPCO Lydpotte sport og universal af højeste kvalitet
STARK Lydpotte sport og universal af højeste kvalitet
JP GROUP Lydpotte sport og universal af højeste kvalitet
HELLA Lydpotte sport og universal af højeste kvalitet
Lydpotte VEMO universal og sport til lav pris
Lydpotte BLUE PRINT universal og sport til lav pris
Lydpotte DIEDERICHS universal og sport til lav pris
Lydpotte MAGNETI MARELLI universal og sport til lav pris
Lydpotte BOSAL universal og sport til lav pris

Bagerste lyddæmper universal og sport til bil køb billige online

Den bageste lydpotte dæmper støj, når udstødningsgasserne passerer gennem udstødningssystemet og hjæper til dets afkøling. Levetiden for den del fastlægges afhængigt af materialet, den laves af. Dele lavet af stål holder omtrent i 1 til 3 år, komponenter lavet af aluminium-stål-legering holder i 3 til 6 år, mens komponenter lavet af rustfrit stål holder op til 10 år.

Vigtig information vedrørende skift af lydpotte

  1. Tegn på at der er noget galt med lydpotten er lugt i passagerkabinen, motoren larmer end normalt, øget brændstof forbrug, nedsat motore effekt, lavere accelerations dynamik og motoren overophedes efter kort tids brug.
  2. Du kan erstatte denne del selv, hvis den er installeret med flanger eller lydpotteklamper. Køretøjet placeres hen over en inspektions pit, på en rampe, eller på en billift. Du bør også have et gennemtrængnings middel klar, da dette kan hjælpe til frakobling af rustne forbindelser. Du skal også bruge en udstødningssamlingspasta til leddene.
  3. Det rekommenderes at tage til automeknikeren, hvis svejsning påkræves til installation af udstødnings systemet.
  4. For at sikre pålidelig drift af udstødningssystemet, anbefaler vi at købe den bagerste lyddæmper sammen med nye møtrikker, klamper og pakninger. I vores online butik, kan alle disse dele købes til en overkommelig pris.
  5. Levetiden på delen afhænger af den korrekte funktion af motoren og relaterede systemer. Fx kan uregelmæssigheder i dannelsen af brændstof-og-luft blandingen få brændstoffet til at brænde i udstødnings systemet, hvilket giver skader på systemet. Dæmperen kan også nemt blive beskadiget ved kørsel på dårlig kvalitet veje. Det er især vigtigt at undgå kørsel i dybe vandpytter da koldt vand kan lede til at varme komponenter knækker. Den bageste lyddæmper er undertiden belagt med særlig varmebestandig emalje til beskyttelse mod korrosion.

Bagpotte reservedels tilbud