Delekatalog til VOLVO køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til VOLVO

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
MONROE reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af VOLVO køretøjer

I årtier, har bilmærket VOLVO’s filosofi været, at fremstille verdens sikreste biler. Det var i 1959 svenskerne, der var de første til at installere trepunktssele som standard. Op til i dag, har den svenske fabrikant af erhvervskøretøjer og personbiler haft en førende position indenfor moderne aktiv og passiv sikkerhed. Samtidig står dette premium mærke for høj kvalitet, såvel som pålidelige mere kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer. Mærket, som har hørt under den kinesiske Geely-koncern siden 2010, er veletableret i SUV-segmentet og med den nye S90-serie også i luksusklasse-segmentet.

Hvilke svagheder er forventelige i VOLVO modeller

De, der køber en brugt S40 eller V40 stationcar, køber ikke en bil med få fejl. Især i de første produktionsår med mellemklassebiler, fremstillet indtil 2004, var svenskerne ikke i stand til at oprette forbindelse til den velkendte pålidelighed fra de foregående år. De typiske svagheder omfatter reparations-intensive bagaksler, porøse bremseslanger, rustne bremserør og hurtigt nedslidte bremseskiver. Med efterfølgeren V50, var der ingen forbedring med hensyn til pålidelighed. De har ofte problemer med recirkulations ventiler, startere, startmotor, batterier, partikelfiltre i dieselmotorer eller problemer med servostyringen.

Gængse mangler i SUV’er og luksusklasse modeller

De, der overvejer at købe luksusklasse bilen V70, skal huske på slidte samlinger på forakslen, defekte vandpumper samt revner i tandremmen, ved utilstrækkelige serviceintervaller, og ved høje kilometertal. I dieselmotorer, kan løse luftslanger og utætheder i indsprøjtningssystemet, resultere i en defekt turbolader. SUV’en XC90, er vurderet som værende meget robust. Den har ikke behov for dyre reparationer undtagen med utætte servopumper eller typiske sliddele som slidte led, styrekugler, stødstænger, bærekugler og ophængsbøsninger ved høj kilometerstand.

VOLVO - perfekte passende dele til de bedste priser

For omkostningsbesparende reparation af et VOLVO køretøj og andre bilmærker, er vi den rigtige kontakt for dig. Som værende en autodele butik på internettet, tilbyder vi en bred vifte af høj kvalitet dele, såsom beslag til udstødningssystemet, bagpotte, manifold, olier, komponenter til styretøjet eller akselmanchetter og mange andre reservedele til biler fra anerkendte leverandører. Bestil billigt og komfortabelt online nu og glæd dig over en hurtig levering af dine nødvendige reservedele.

De mest solgte reservedele til VOLVO