Olier og væsker butik med reservedele - brand autodele af original kvalitet billige køb online
Olier og væsker til TOP-bilmærker
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Olier og væsker reservedels katalog

Olier og væsker dele tilgængelig for disee bilmærker

Olier og væsker til VW til lav pris
Olier og væsker til bil VW
Alle modeller
Olier og væsker til FORD til lav pris
Olier og væsker til bil FORD
Alle modeller
Olier og væsker til PEUGEOT til lav pris
Alle modeller
Olier og væsker til TOYOTA til lav pris
Olier og væsker til bil TOYOTA
Alle modeller
Olier og væsker til AUDI til lav pris
Automobil Olier og væsker AUDI
Alle modeller
Olier og væsker til BMW til lav pris
Automobil Olier og væsker BMW
Alle modeller
Olier og væsker til MERCEDES-BENZ til lav pris
Automobil Olier og væsker MERCEDES-BENZ
Alle modeller
Olier og væsker til CITROEN til lav pris
Automobil Olier og væsker CITROEN
Alle modeller
Reservedels tilbud i kategori: Olier og væsker til din bil

Olier og væsker - Vigtig reservedels samling for køretøj

Olie og tekniske væsker er kemikalier, som hjælper til driften af vigtige dele og enheder. De omfatter smøre midler, der forhindrer slitage og overophedning af kontakt flader, bremsevæske, der fører kraften fra hoved cylindrene til aktuatorerne, frostvæske der fjerner varme fra motoren og andre mekanismer, samt anti-frost vaske-væsker, som anvendes til rengøring af forruden og forlygterne.

Vigtig information om olie og service væsker

  • Effekten af smøre midler og andre produkter i denne kategori bliver dårligere med tiden. Derfor er der på de fleste produkter en streng udskiftningstidsplan. Eksempelvis bør motorolie skiftes for hver 10.000 - 15.000 km, frostvæske - hvert 2. – 4. år og bremse væske - en gang hvert 2. år. Der kan findes nærmere information i bilens tekniske manual.
  • Væsker må kun fyldes til det anbefalede niveau. Niveauet for væskerne bør kontrolleres ofte, for mange komponenter gælder det en gang om måneden.
  • Vil du skifte en af disse væsker, anbefales det at tage til mekanikeren, da dette er en tidskrævende proces der ofte kræver at andre komponenter der skal udskiftes. Skylning af systemet kan også være en nødvendighed, og dette kræver specielt udstyr og andre produkter til bilpleje. Når arbejdet afsluttes skal systemet udluftes for at fjerne luft fra rørledningen.
  • Før du placerer en ordre på olie og service væsker, bør der kontrolleres om der er brug for yderligere reserve dele. Eksempelvis kræver et olie skift installation af nye olie filtre og aftapningsproppakning. I kølesystemet, kan der være brug for nye klamper og slanger.
  • Når du udvælger smøre midler og andre emner i denne kategori, anbefales det at du vælger produkter, der opfylder dit køretøjs specifikationer, da kun disse produkter garanterer en effektiv drift af de resterende systemer. Et overophedet system vil reducere effektiviteten af kølervæske, bremsevæske, motor og transmissions olie. Brug additiver forsigtigt, da de kan være årsag til for tidlig svigt af motoren, gearkasse, brændstofsystem, smøring af motoren og kølesystemer.