Olier og væsker kategori: Motorolie i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Olier og væsker katalog

Top Olier og væsker autodele
Originale Motorolie benzin og diesel til din bil

Producenter af reservedele til Motorolie

FEBI BILSTEIN Motorolie benzin og diesel af højeste kvalitet
VAICO Motorolie benzin og diesel af højeste kvalitet
SWAG Motorolie benzin og diesel af højeste kvalitet
CASTROL Motorolie benzin og diesel af højeste kvalitet
KAMOKA Motorolie benzin og diesel af højeste kvalitet
Motorolie CHAMPION LUBRICANTS diesel og benzin til lav pris
Motorolie ACKOJA diesel og benzin til lav pris
Motorolie DYNAMAX diesel og benzin til lav pris
Motorolie KROON OIL diesel og benzin til lav pris
Motorolie Dr!ve+ diesel og benzin til lav pris

Motorolie diesel og benzin til bil køb billige online

Motorolie er brugt ved reducering af friktion samt fjernerne overskud af varmen ved de forbundne dele af motoren og relaterede enhederne. Foruden gennemsegler de huller samt sikringer optimal kompression i cylinderne af motoren, samt fjernerne soden samt skidtet fra overfladen af elementerne. Den forbliver funktionel i ca. 10.000 - 15.000 kilometer. Dog er disse kun overordnede retningslinier, da levetiden afhænger meget af omstændighederne for køretøjets drift, samt baseolien.

Hvad viden skal du havde ved udskiftningen ved motorolien

  1. Til tider er chaufføren ikke klar over at levetiden for smørelsen er udløbet. Faktisk kan olietryk-advarselslyset eller check engine- lyset først tænde forsinket, hvilket kan resultere i at lyset først tænder ved motor samt disse komponenterne lige nu er væsentligt slidt op. I nogle tilfælde kan problemer med olie-indtagelsen være skyld i problemfyldt motorstart. Derudover kan mørk deponering eller skum ses på oliepåfyldningsækslet. Derfor bør du jævnligt - ca. en gang om ugen - tjekke tilstanden af arbejdsfluiden i smøresystemerne. For at gøre dette skal du dryppe en dråbe olie ud på et rent, hvidt stykke papir placeret på en flad overflade. Efter 10-15 minutter skal du tjekke formen og farven af dråben af olie. Mørk farve, solid struktur og metal-partikler i midten af dråben betyder at du bliver nødt til at udskifte arbejdsfluiden omgående.
  2. I de fleste tilfælde er det forbudt at blande smøremidler med forskelle baseolier. Hvis du har købt motorolie med en anden komposition end den forrigt brugte, er der måske behov for at du skyller systemet.
  3. Det er bedre at er udskifte motorolie ved et værksted, da denne proces indeholder en besværlig installation af et nyt oliefilter
  4. Under udskiftningen af arbejdsfluiden i smøresystemet bør en ny pakning af bundproppen blive installeret, da denne er et engangsapparat.
  5. For at beskytte smørelsen fra at miste sine egenskaber for tidligt, så prøv udelukkende at anvende højkvalitetsbrændstof, samt sørg for at motoren, smøressytemet og brændstofforsyningssystemet fungerer optimalt. Undgå at køre for hurtigt: Når man kører med en fart på 80-100 km/t er risikoen for overophedning minimal. Derudover skal du bruge diverse tilsætningsstoffer med omtanke, da ukorrekt brug ikke alene resulterer i ændring af smørelsens egenskaber, men også i tidlig motor slitage.

Motorolie reservedels tilbud