Undervogn og bærearme kategori: Bærearm i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Undervogn og bærearme katalog

Producenter af reservedele til Bærearm

FEBI BILSTEIN Bærearm venstre og højre af højeste kvalitet
A.B.S. Bærearm venstre og højre af højeste kvalitet
RIDEX Bærearm venstre og højre af højeste kvalitet
MAPCO Bærearm venstre og højre af højeste kvalitet
VAICO Bærearm venstre og højre af højeste kvalitet
Bærearm SKF bag og foran til lav pris
Bærearm STARK bag og foran til lav pris
Bærearm MONROE bag og foran til lav pris
Bærearm TRW bag og foran til lav pris
Bærearm TOPRAN bag og foran til lav pris

Bærearm bag og foran til bil køb billige online

Suspensionskontrolarme sikrer den korrekte position for hjulene relativt til køretøjets karosseri. Disse komponenter bruges til at tilslutte andre ophængselementer med karosseriet eller rammen. De giver hjulene mulighed for at bevæge sig vertikalt, relativt med karosseriet. Denne komponenterne absorbere delvist svingningerne forårsaget af passering af vejbump. Levetiden ved denne type komponenterne ved omkring 60,000 - 80,000 kilometer.

Hvad du bør vide om udskiftning af suspensionskontrolarme

  1. Komponenternes defekter tydeliggør oftest sig selv med bankende og skrigende lyde fra under køretøjet, især under vertikale bevægelser af køretøjet.
  2. Udskiftningsproceduren afhænger af komponenttypen. Disse bildele har oftest to, tre eller fire tilslutningspunkter. Derudover kan de være tilsluttet til andre elementer af suspensionen via bøsninger eller kugleled, hvilket også er med til at afgøre proceduren.
  3. Det er anbefalet at få disse bildele udskiftet hos et værksted. For at foretage udskiftningen, har man brug for en bil-lift eller et stik for dette. At trykke bøsninger eller kugleled ind og ud kræver specielt udstyr. Desuden, efter installationen af nye komponenter, er der behov for hjuljustering, hvilket kræver en speciel platform.
  4. Komponenterne skal altid udskiftes sammen med bøsninger eller kugleled. Det er også anbefalet at få nye bolte installerede.
  5. For at øge levetiden for disse komponenter, forsøg at køre forsigtigt og sænk farten før huller og andre forhindringer. Overbelast ikke køretøjet. Køb suspensionskontrolarme i vores online forretning: Vi er parate til at bekræfte den overlegne kvalitet for alle bildelene til langsigtetende garanti. Husk: Hvis brugt ordentligt kan selv billige bildele holde i mange år.

Bærearm reservedels tilbud