Undervogn og bærearme kategori: Stabilisatorarm, Stabilisatorbolt i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Undervogn og bærearme katalog

Producenter af reservedele til Stabilisatorstang

FEBI BILSTEIN Stabilisatorstang foran venstre af højeste kvalitet
A.B.S. Stabilisatorstang foran venstre af højeste kvalitet
RIDEX Stabilisatorstang foran venstre af højeste kvalitet
MAPCO Stabilisatorstang foran venstre af højeste kvalitet
VAICO Stabilisatorstang foran venstre af højeste kvalitet
Stabilisatorarm SKF foran højre til lav pris
Stabilisatorarm STARK foran højre til lav pris
Stabilisatorarm MONROE foran højre til lav pris
Stabilisatorarm TRW foran højre til lav pris
Stabilisatorarm TOPRAN foran højre til lav pris

Stabilisatorarm bag og foran til bil køb billige online

Stabilisatoren er det suspensionskomponenter, der sikrer køretøjets manøvredygtighed, stabilitet og styrbarhed. De sikre en fleksibel forbindelse mellem stabilisatoren og henholdsvis styrespindel og hjulleje. De tillader begrænset mobilitet af sammenkoblingerne og udføre dæmpende funktion. Disse dele af bilen bør udskiftes efter 30.00-50.000 kilometer.

Hvad du bør vide ved udskiftning af stabilisator

  1. Fejl af denne komponent kan påvirke køretøjets ydeevne under kørsel: det kan ske at billen trækker til den ene side, eller er mindre stabil under drejning. Under manøvre og ved bremsning kan køretøjet svinge ukontrollerbart. Når køretøjet køre på ujævne overflader, kan en bankene lyd høres fra stabilisatoren.
  2. Udskiftning af disse komponenter gøres bedst ved en autoriseret mekaniker. Processen af udskiftning er lettere besværlig og indebære at billen skal løftes over en værkstedsgrav.
  3. Det er anbefalet af udskifte det ophæng der fastgør stabilisatoren til billens undervogn. Ligesom sammenkoblingspunkterne er denne komponent udsat for voldsomme forhold og er konstant udsat for vibrationer og ætsende omgivelser.
  4. Disse dele skal udskiftes I par, pr akse. For at spare på købet af dine reservedele, kan du gå ind og bestille din stabilisator i dag i vores online forretning. Overkommelige priser, uttalige kampagner og mulighed for fri levering, hjælper dig til bedre at servicere dit køretøj billigere.
  5. Komponentens servicetid afhænger I stor grad af køretøjets driftsforhold. For at undgå ofte udskiftning af stabilisator, kan du køre mere sikkert og omhyggeligt, sænk farten ved kørsel på ujævne veje, samt ved vandpytter og prøv ikke at overbelaste bagenden af køretøjet ved for meget vægt i bagagerummet. Køb kun komponenter af høj kvalitet og overlad udskiftning til autoriserede fagfolk

Stabilisatorbolt reservedels tilbud