Delekatalog til FIAT køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til FIAT

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
VAICO reservedels katalog
Andre bilmærke fra Fiat Chrysler Automobiles

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af FIAT køretøjer

Den traditionelle bilfabrikant FIAT hører til de største bilproducenter i verden. I forhold til de dominerende bilmærker som VW og AUDI, har italienerne kun et lavt salgstal, med en markedsandel i Storbritanien på mindre end 2 procent. Styrkerne er hos den italienske bilproducent i segmentet for små- og sportskøretøjer, de kompakte biler, og med modellen Ducato også i sektoren for de små kassevogne.

Brugte FIAT køretøjer er pålidelige og stabile

FIAT var en af de første udenlandske bilproducenter, som skabte et navn for sig selv på det britiske bilmarked. Modellen 500, som har været på markedet siden 1936, er legendarisk, ligesom de små bilserier Uno og Panda. Funktionalitet og anvendelighed til billige priser, var altafgørende. Derfor har mange modeller som Grande Punto en solid og stabil teknologi. Typiske problemer er defekte pærer, problemer med starteren eller løse forbindelser.

Typiske svagheder ved FIAT modeller

Førerne af modellen 500, klager over slidte karosseri led, ved en kilometerstand på omkring 50.000 km. Derudover er der korroderede manchetter, olietab ved transmission og motor, samt slidte bremseskiver og klodser. Den kompakte bil Stilo, har mange svagheder med defekte koblinger, turboladere eller sensorer. Den lille bil Seicento, har som brugt problemer med iturevne kabelsamlinger, hurtig slitage af koblingskomponenter eller defekte topstykker. Problemområder er hos Panda inden for elektronik samt defekte brændstofpumper og gasspjæld.

Køb høj kvalitet reservedele til FIAT autoreservedele online

Som værende en kompetent leverandør, tilbyder vi også et stort sortiment af højkvalitets bildele inklusive ældre modeller, uafhængigt af den reservedel, en FIAT fører har brug for. Uanset om du har brug for en lambdasonde, en katalysator, en bremsecylinder, bremseslanger eller vandpumper, bliver du rådgivet godt hos os. Takket være vores rummelige lager, kan vi levere den bestilte del til vores kunder, inden for kort tid.

De mest solgte reservedele til FIAT