Delekatalog til OPEL køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til OPEL

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
VAICO reservedels katalog
Andre bilmærke fra General Motors Company

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af OPEL køretøjer

Klassiske køretøjer som Manta, Kadett eller Rekord fra OPEL, engang en af de mest succesfulde tyske bilproducenter. Men senest i 1990'erne begyndte den negative udvikling for biler af dette mærke. Den lokale bilfabrikant var et brand for arbejdende familier og studerende, som ikke havde råd til køretøjer fra VW, BMW eller Mercedes-Benz. Problemer med kvalitet og design, førte til et tab af image, som ledelsen har forsøgt at løse siden da. Den tyske bilproducent, som tilhører autogruppen General Motors, er stærkt indstillet på innovation og en genoplivning af tidligere kult biler.

OPEL - de typiske svagheder ved at kultmærke

Den i 1862 grundlagte virksomhed, henvender sig især til segmentet for små biler, med modeller som Adam, Corsa og Karl up og flere. Det gamle slogan "OPEL, den pålidelige" passer ganske godt for Corsa. Teknisk set, har modeller fra de ældre generationer næppe nogle svagheder. Corsa D, fremstillet mellem 2006 og 2014, har en slående mængde slidte hjullejer, knækkede karosseri fjedre ved de forreste og bageste akser, eller utætte injektorer i dieselmotorer. Den kompakte bil Astra, efterfølgeren til Kadett, var temmelig udsatte for reparationer, ligesom Astra J. Den nye generation tiltrækker kun negativ opmærksomhed på grund af et rustent udstødningssystem, samt på grund af problemer vedrørende fartpilot, sensorer, fjedre og vibrationsdæmpere. Vectraen, forgængeren til Insignia, har der typiske OPEL udstødningssystem, som er modtagelig overfor rust samt slidte styredele.

Klassiske svagheder ved Zafiraen og Omegaen

Problemområderne hos den brugte kompakte van, Zafira, er defekte reguleringsventiler, blokerede partikelfiltre, problemer med knastakslens sensorer, lambdasonden og transmissionsproblemer i bilmodeller med seks-trins gearkasse. Hvis du overvejer at købe en bil med baghjulstræk fra dette kult mærke, kan du på det brugtbilmarked kun finde den i form af middelklasse køretøjet Omega. Denne har de klassiske svagheder med defekte generatorer og startere.

Billig reservedele butik med et stort udvalg af OPEL autodele

Med vores hjælp, som en kundeorienteret online butik med autodele, kan du også holde en brugt bil fra dette tyske mærke uden for store omkostninger. Hvorvidt det er benzintanke, lys, spiralfjedre, lejere til støddæmpere eller bremseklodser og sko, sælger vi bildele fra velanskrevne producenter som sikrer langvarig sikkerhed, når bilen skal repareres. Ukompliceret og sikker betalingsproces, hurtige leveringstider og personlig hjælp fra en kompetent konsulent, er et par argumenter, der adskiller os fra andre udbydere. Bestil dine reservedele online nu og overbevis dig selv om os, som en leverandør af høj kvalitet dele.

De mest solgte reservedele til OPEL