Bremsesystem kategori: Bremseklods, Bremseklods sæt, Bremseklodser sæt i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Bremseklodser sæt

BOSCH Bremseklods sæt foran og bag af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Bremseklods sæt foran og bag af højeste kvalitet
A.B.S. Bremseklods sæt foran og bag af højeste kvalitet
RIDEX Bremseklods sæt foran og bag af højeste kvalitet
MAPCO Bremseklods sæt foran og bag af højeste kvalitet
Bremseklods VAICO bag og foran til lav pris
Bremseklods BREMBO bag og foran til lav pris
Bremseklods SKF bag og foran til lav pris
Bremseklods ATE bag og foran til lav pris
Bremseklods STARK bag og foran til lav pris

Bremseklodser bag og foran til bil køb billige online

Når bremsepedalen presses, presser bremseklodserne mod bremseskiverne og bremser køretøjet grundet gnidning. Levetiden er somregl for komponenterne til front akslen er 25.000 - 30.000 km i kilometertal og for bagakslens - 30.000 - 40.000 km.

Hvad du har brug for at vide om bremseklods udskiftning

  1. Utilfredsstillende stand af komponenterne kan være indikeret af forlænget rejse for bremsepedalen. Typiske symptomer for fejlen er også knirkende og fløjtende lyde, når der bremses. Desuden er komponenterne udstyret med slid sensorer, som kan være enten elektroniske eller mekaniske.
  2. Nedslidte komponenter skal udskiftes i par pr. aksel; Det bedste vil være køb af bremseklodser i et par.
  3. Du kan installere nye komponenter selv. De defekte komponenter skal først fjernes efter de er kølet fuldstændig ned. Brug en bil lift og husk at alle køretøjets hjul bør være på samme niveau. De bør blive fjernet før arbejdet.
  4. Konsulter køretøjets manual og brug kun de værktøjer som er specificeret der. Som en regel, kræver fjernelse af boltene i bremsekaliberne en svensknøgle. For at øge distancen mellem de ikke brugeligt komponenter og bremseskiverne, er det muligt at tage en flad skruetrækker. Før den nye bremsekaliber installeres på nye komponenter, er du muligvis nødsaget til at rotere dets ventil med tænger. Ved færdiggørelse skal systemet udluftes.
  5. Fremmed lyd efter installation af nye komponenter er ofte beviset på skade af andre komponenter f.eks. bremseskiver. I dette tilfælde bør hele samlingen blive tjekket med det samme og defekte dele udskiftet. Først, inspicer kaliber vejledninger og slanger.
  6. For at undgå øget slid prøv at formindske vægten tilført bremseklodserne. Særligt nødopbremsning uden ekstrem nødvendighed er ikke anbefalet.

Bremseklods reservedels tilbud