Bremsesystem kategori: Bremseskiver i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Bremseskiver

BOSCH Bremseskiver foran og bag af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Bremseskiver foran og bag af højeste kvalitet
A.B.S. Bremseskiver foran og bag af højeste kvalitet
RIDEX Bremseskiver foran og bag af højeste kvalitet
MAPCO Bremseskiver foran og bag af højeste kvalitet
Bremseskiver VAICO bag og foran til lav pris
Bremseskiver BREMBO bag og foran til lav pris
Bremseskiver SKF bag og foran til lav pris
Bremseskiver ATE bag og foran til lav pris
Bremseskiver STARK bag og foran til lav pris

Bremseskiver bag og foran til bil køb billige online

Bremseskiver sørger for opbremsning og standsning af bil ved hjælp af friktion, som finder sted når bremseklodser presses imod dem. Den gennemsnitlige levetid er 80.000 – 120.000 km i kilometertal for komponenterne til frontakslen og 130.000 – 170.000 – til bagakslens.

Hvad du har brug for at vide om bremseskive udskiftning

  1. Disse komponenters utilfredsstillende stand indikeres af køretøjet, der trækker til én side under bremsning. Manøvrering af defekte komponenter er også ofte ledsaget af vibrering af bremsepedalen og en hvinende lyd i enheden.
  2. Udskiftning af komponenten er meget simpelt, derfor, med bestemte færdigheder og ordentligt udstyr, kan du selv udskifte dem. Husk at dette kræver at du placerer dit køretøj på en lift og fjerner hjulene. Som regel, for at fjerne boltene, skal du bruge svensknøgler af samme størrelse. Og en C-tvinge er nødvendig for at sikre skiverne.
  3. Disse komponenter skal udskiftes i par ved forskellige akseler. Det anbefaler ved en bestilling et par bremseskiverne i en online forretning. Ovenikøbet bør nye bremseklodser blive installeret på samme tid.
  4. For at undgå øget slid af komponenterne, prøv at mindske sandsynligheden for deres overophedning. Det kan resultere i deformation. Særligt efter flere hårde bremsninger, anbefales det at køle komponenterne ned ved at køre flere dusin meter ved lav fart.
  5. Efterlad ikke køretøjet hvor det er vådt. Der kan ske at deres misdannelse på grund af temperaturfaldet. I øvrigt kan forlænget kontakt med vand provokere rustangreb af elementerne.

Bremseskiver reservedels tilbud