Bremsesystem kategori: Bremseslanger i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Bremseslanger

BOSCH Bremseslange foran venstre af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Bremseslange foran venstre af højeste kvalitet
A.B.S. Bremseslange foran venstre af højeste kvalitet
RIDEX Bremseslange foran venstre af højeste kvalitet
MAPCO Bremseslange foran venstre af højeste kvalitet
Bremseslanger VAICO foran højre til lav pris
Bremseslanger BREMBO foran højre til lav pris
Bremseslanger ATE foran højre til lav pris
Bremseslanger STARK foran højre til lav pris
Bremseslanger TRW foran højre til lav pris

Bremseslange bag og foran til bil køb billige online

Bremseslangen er det element der forsynder cylinder og bremsekaliber med arbejdsvæsken. Den gennemsnitlige servicetid på denne reservedel ligger på 100.000 km eller 5 års brug uafhængigt af kilometer antal, da gummiet slangen består af svækkes gradvist over tid.

Hvad du skal vide angående skift af bremseslange

  1. Følgende symptomer kan være tegn på, fejlende bremseslange: Køretøjet trækker til den ene side under bremsning, nødvendigt at øge presset på pedalen og hvis køretøjet lækker væske. Efter længere tids parkering kan der forekomme spor af arbejdsvæske under bremseslangerne. Dette element af billen bør tjekkes ved udskiftning af bremseklodser eller bremsesko – det vil sige ca. efter 25.000-30.000 kilometer
  2. Disse dele af bilen burde udskiftes hos en autoriseret mekaniker, da der efter udskiftning skal sikres at der ikke findes luft eller luftbobler i slangerne. Husk: selv de mindste fejl i udskiftningsprocessen, kan forudsagde fejl i bremsesystemet og ende i uheld
  3. Disse dele på bilen, udskiftes i par. Hvis en af slangerne er slidte, er de andre sandsynligvis også. Når man bestiller bremseslanger på en online forretning er det vigtigt at sikre sig at produktet passer til din bils specifikationer. Hvis du ikke er sikker i dit valg, er du velkommen til at kontakte vores specialister gennem vores online kundehjælp, vedrørende mere information.
  4. For at undgå kort servicetid på den købte reservedel, skal du sørg for at købe den med hensyn til køretøjets driftsforhold. Et eksempel på dette er at konventionelle gummislanger tolererer lavere belastning end forstærkede gummislanger. Herunder er det også vigtigt at sørge for at arbejdsvæsken svare til den forventede belastning på bremsesystemet. Husk at holde øje med hvornår slangerne skal skiftes, i forhold til dets servicetid. Under udskiftning, er det vigtigt at sørge for at slangerne ikke er snoet.

Bremseslanger reservedels tilbud