Filter kategori: Luftfilter i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Luftfilter

BOSCH Luftfilter af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Luftfilter af højeste kvalitet
RIDEX Luftfilter af højeste kvalitet
MAPCO Luftfilter af højeste kvalitet
VAICO Luftfilter af højeste kvalitet
Luftfilter STARK til lav pris
Luftfilter MANN-FILTER til lav pris
Luftfilter VALEO til lav pris
Luftfilter TOPRAN til lav pris
Luftfilter SWAG til lav pris

Luftfilter til bil køb billige online

Luftfilteret er en del af motorens luftindsugnings system. Filteret renser den luft der skal bruges til at skabe luft-brændstof-blandingen. Filteret reducerer risikoen for fremmede partikler der slider motorens cylinder, der kan føre til hurtig slitage. Den gennemsnitlige servicetid for denne komponent ligger på 10.000 -15.000 kilometer for et almindeligt filter. Filtre med højere kvalitet kan have en servicetid på 30.000-50.000 kilometer.

Hvad du skal vide ved udskiftning af luftfilteret

  1. Symptomer på tilstopning af komponent eller anden mekanisk skade kan være: øget forbrug af brændstof, nedsat motorkraft, problemer med start af motor og sort røg fra udstødningen. Advarselslampen ”tjek motor” kan også være vist på instrumentbrættet.
  2. Du kan selv udskifte denne del af bilen. Installationsprocessen afhænger af hvilken model der er tale om, og er som regel forklaret I køretøjets brugermanual.
  3. Ved afmontering af det gamle filter skal du bruge de samme værktøjer som ved påsætning. panelfilter skal normalt afmonteres med en Phillips skruetrækker. Og hvis det er et ringformet filter der sidder monteret i bilen, skal du sandsynligvis bruge en form for skruenøgle af passende størrelse.
  4. Ved udskiftning af luftfilter, kræver nogle køretøjer at du også udskifter det sekundære luftfilter og turbofilter. Hvis du bestiller alle tingende samlet online, vil du kunne spare penge på levering.
  5. Hvis dit køretøj ofte færdes I støvede området, anbefales det at bestille et luftfilter med ekstra filter. Det ekstra filter vil fjerne alle de store partikler, hvilket hjælper med forlængelse af filterets servicetid.
  6. Prøv at undgå alt for større vandpytter, da filteret kan blive gennemblødt. Dette kan nedsætte komponentens servicetid og lede til udskiftning af filter før tid.

Luftfilter reservedels tilbud