Filter kategori: Motorolie filter, Oil filter i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til Oliefilter

BOSCH Oliefilter af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Oliefilter af højeste kvalitet
RIDEX Oliefilter af højeste kvalitet
MAPCO Oliefilter af højeste kvalitet
VAICO Oliefilter af højeste kvalitet
Motorolie filter STARK til lav pris
Motorolie filter MANN-FILTER til lav pris
Motorolie filter VALEO til lav pris
Motorolie filter TOPRAN til lav pris
Motorolie filter SWAG til lav pris

Motorolie filter til bil køb billige online

Oliefiltre renser motorolie for urenheder. Den gennemsnitlige levetid for disse bildele er 10.000 til 15.000 km i kilometertal.

Hvad du har brug for at vide om oliefilter udskiftning

  1. Motoroliens lavtryk kan være et tegn på tilstopning af filtreringselementerne. Dette indikeres af et egnet advarselslys i instrumentbrættet.
  2. Hvis du vil hælde nyt funktionel væske ved system, ville de kunne havde køb af oliefilter samt pakninger ved erstatning til alle. Ved tilfældene kan pakningen blive solgt for sig selv til en lav pris. Brug kun smørelsen anbefalet af producenten.
  3. Hvis du udskifter komponenterne selv, påfør beskyttende handsker for at forhindre huden i at komme i kontakt med skadelige substanser. Arbejdet kræver typisk en løftende enhed og en beholder til dræning af den gamle smørelse.
  4. Som en grundregel ved adgangen ved disse bildele, vil mange komponenterne skilles ad. Brug skruetrækkere og tænger af en passende form. Dræningsproppen løsnes med en skruenøgle af en tilsvarende størrelse og komponenten fjernes med et oliefilter skruenøgle eller en speciel trække krog.
  5. Hvis komponenten udskiftes i en samling, skrues en ny simpelthen i, i stedet for den gamle. Hvis kun det udskiftelige filter element installeres, skal du først skille husningen ad, udvinde den tilstoppede patron, isætte nyere samt samle alt igen.
  6. Brugen af højkvalitets brændstof tillader forlængelse af livstiden af den funktionelle væske og filtreringselementet. Dette vil tillade at man kan undgå forhøjet tilsmudsning af både motoren og smørelsen.

Oil filter reservedels tilbud