Filter kategori: Tørrefilter, Tørfilter i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Producenter af reservedele til A/C tørrer

FEBI BILSTEIN A/C tørrer af højeste kvalitet
RIDEX A/C tørrer af højeste kvalitet
STARK A/C tørrer af højeste kvalitet
VAN WEZEL A/C tørrer af højeste kvalitet
VALEO A/C tørrer af højeste kvalitet
Tørrefilter TOPRAN til lav pris
Tørrefilter SWAG til lav pris
Tørrefilter JP GROUP til lav pris
Tørrefilter HELLA til lav pris
Tørrefilter DENSO til lav pris

Tørrefilter til bil køb billige online

Air Condition tørrefiltre er komponenter i klima anlægget. De er bestemt til at fjerne fugt og forurening fra enheden. De hindrer at der dannes ​​syrer og alkali, og forlænger levetiden af ​​delen. Disse dele skal skiftes i tilfælde, hvor systemet er trykløst eller hvis kompressoren fejler.

Vigtig information om Air Condition tørrefiltre

  1. Symptomer på Air Condition tørrefilter svigt: klimaanlægget fungerer ikke så effektivt som normalt, hyppig afbrud af kompressoren og tilfrysning af de udgående slanger.
  2. Besøg hos en automekaniker anbefales for at skifte denne del. Dette arbejde omfatter at dræne køle midlet. Efter udskiftningen, skal klima anlægget oplades. Denne proes bør kun udføres på et specialiseret center.
  3. Når du køber Air Condition tørrefiltre, husk at bestille O-ringe. Ved at installere alle komponenter på samme tid, vil du spare på levering og på lønomkostningerne. I kataloget om vores online butik, vil du finde en bred vifte af komponenter til bilindustriens klima anlæg. Vi afholder kampagner, så man vil kunne købe dem til den bedste pris.
  4. For at undgå at komponenten fejler før tid, er det vigtigt at holde øje med integriteten af hylstre og rør og lufttæthed af leddene i klima anlægget. Brug kun additiver og fugemasser som anvist. Udskift kompressoren i god tid.

Tørfilter reservedels tilbud