Delekatalog til SEAT køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til SEAT

Sortiment af vores premium mærker

SEAT reservedele originale fra STARK
SEAT reservedele originale fra BOSCH
SEAT reservedele originale fra SACHS
SEAT reservedele originale fra SKF
SEAT reservedele originale fra VALEO
SEAT reservedele originale fra VAN WEZEL
SEAT reservedele originale fra LuK
SEAT reservedele originale fra MAPCO
SEAT reservedele originale fra A.B.S.
SEAT reservedele originale fra HELLA
SEAT reservedele originale fra ATE
SEAT reservedele originale fra MONROE
Andre bilmærke fra Volkswagen AG

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af SEAT køretøjer

Det spanske mærke SEAT er kendt for deres biler som er sjove at køre som tilbyder moderne motorteknologi fra VW-mærket og dynamisk design til et fornuftigt pris-ydelses-forhold. SEAT har længe været et insidertip til prisbevidste købere af brugte køretøjer. Det spanske firma henvender sig til et yngre publikum med deres stilfulde linjer og detaljer, som sportsrat, sportssæder og sportschassis, som ofte indgår i det grundlæggende udstyr. Spaniens største producent af personbiler, er et reelt alternativ til familier og komfort-orienterede bilister .

Kendetegn ved den spanske VW

Bygget på platformen af Golfen, betegnes Leon også som værende den spanske Golf. Den forener moderne motorer og multimediesystemer fra VW, med den skarpe optik hos SEAT designerne. Følgelig er de brugte SEAT’er solide, og tiltrækker kun overvejende negativ opmærksomhed, på grund af et stort olieforbrug i motor og transmission, udbrændte elpærer, problemer med aksel fjedre og dæmpere, samt defekte turboladere i modeller fremstillet indtil 2006. Svaghederne hos den lille bil Ibiza som er blevet fremstillet siden 1984, er udstødningssystemet, baglygter og problemer med elektronikken. Familiebilen Alhambra og søstermodellen fra VW Sharan, skaber problemer for ejere med en tidlig slitage af bremseklodser og bremseskiver, men er ellers et suveræn familiebil.

SEAT - stabile og pålidelige bilmodeller

I lang tid var udformningen af Toledo’en mindre dynamisk; det var først i tredje generation, at den har fået et mere dynamisk og strømlinet design. Typiske svagheder ved de første to serier er bøjede viskerarme, slidte lejere i styretøj og slidte komponenter på udstødningssystemet. Desuden skal skivebremser og bremseklodser udskiftes med cirka 30.000 kilometers intervaller. Til sammenligning, er sandsynligheden for problemer meget lille på bybilen Arosa, som er fremstillet mellem 1997 og 2004. Udover defekte styreenheder, tætningsproblemer på vinduerne og koldstart problemer på grund af fugtige tændrør og slidte bremseslanger, er de næppe modtagelige overfor nedbrud.

Bestil SEAT autodele billigt døgnet rundt

Med de rigtige høj kvalitet dele, forbliver SEAT modeller loyale følgesvende i mange år. I vores online butik kan du finde et omfattende reservedelssortiment til billige priser, inklusive bremsecylindre, bremsetromler, startbatterier eller monteringsdele til udstødningssystemet og mange andre komponenter, fra de velkendte reservedels producenter. Takket være vores velassorteret reservedelslager og vores mangeårige erfaring, er vi i stand til at realisere hurtige leveringstider på gode betingelser. Vi tilbyder døgnet rundt vores kunder forskellige og sikre betalingsmuligheder og en kundevenlig service, for en komfortabel online bestilling reservedele til SEAT du har behov for hurtigt og bekvemt.

De mest solgte reservedele til SEAT