Delekatalog til SUZUKI køb favorable
Vælg bilmærke
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Reservedele der passer til SUZUKI

Sortiment af vores premium mærker

STARK reservedels katalog
BOSCH reservedels katalog
SACHS reservedels katalog
SKF reservedels katalog
VALEO reservedels katalog
VAN WEZEL reservedels katalog
MAPCO reservedels katalog
A.B.S. reservedels katalog
HELLA reservedels katalog
TRW reservedels katalog
FEBI BILSTEIN reservedels katalog
VAICO reservedels katalog

Nyttig information om vedligeholdelse og inspektion af SUZUKI køretøjer

En populær lille japansk bilproducent med kompetencer for firehjulstræk, dette opsummere mærket SUZUKI. På Frankfurt IAA i 1979, blev dette tidligere eksotiske mærke afsløret ved første præstation i Tyskland, med offroad køretøjet mini SUV’en Jimny LJ80 . Med sit vellykkede design og sine lave priser, vandt juvelen af offroadere de unges hjerter. Et par år efter Swift’en i 1993, skabte japanerne et navn for sig selv, som en fabrikant af små biler. Med den seneste udgivelse Vitara, fik japanske bilproducent etableret et renomme der tilbød meget for få penge.

Pålidelige japanere med svagheder

Typisk for de japanske biler, hører SUZUKIs modeller til de mest pålidelige biler på bilmarkedet. Dog er de asiatiske ikke uden fejl, hvilket kan ses i bybilen Swift. Modeller indtil år 2010 har problemer med fugtige tændrør, slagne aksler, defekte startbatterier, gearkasser og startere. Alto, produceret siden 1979, er et lille billigt køretøj på brugtvognsmarkedet. Men den har problemer med defekt tændingssystem, revnede koblingskabler og stor slitage på koblingen.

SUZUKI og problemerne ved brugte køretøjer

Den 3. generation af Jimny’en, fremstillet fra 1998 til 2018, opnåede kultstatus inden for firehjulstrukne køretøjer. De, som køber én brugt, skal huske på problemer som et usædvanlig stort bremseslid, korrosion, overfølsomt styretøj og slagne hjullejere. Fejl rapporten til Grand Vitara peger på rust og problemer med udstødningssystemet og bremser. I modsætning hertil, har Samurai, produceret indtil 2004, problemer med en utæt tank, olietab i motoren, bundkar og gearkasse. Endvidere bør udskiftningsintervaller for tandremmen overholdes omhyggeligt ved 60.000 km.

Køb billigt SUZUKI sliddele online

I vores online butik kan du finde et stort udvalg af reparations dele til biler fra denne specialist i små køretøjer og firehjulstrækkere, såvel som til mange andre bilproducenter. Vi lagre kun kvalitetsdele, fremstillet af anerkendte producenter af høj kvalitet dele, som opfylder de høje krav til overenstemmelse nøjagtighed samt til funktion og holdbarhed. Værende en professionel leverandør, kan vi lover vores kunder korte leveringstider og gode priser på reservedele. Bestil enkelt og bekvemt dine dele online nu og drag fordel af vores exceptionelle service.

De mest solgte reservedele til SUZUKI