Karosseri kategori: Støddæmper til bagklap, Gasdæmper bagklap, Gasfjeder bagklap, Dæmper til bagklap i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Gasfjeder bagklap

FEBI BILSTEIN Støddæmper til bagklap af højeste kvalitet
RIDEX Støddæmper til bagklap af højeste kvalitet
MAPCO Støddæmper til bagklap af højeste kvalitet
VAICO Støddæmper til bagklap af højeste kvalitet
STARK Støddæmper til bagklap af højeste kvalitet
Støddæmper til bagklap MONROE til lav pris
Støddæmper til bagklap TOPRAN til lav pris
Støddæmper til bagklap SWAG til lav pris
Støddæmper til bagklap METZGER til lav pris
Støddæmper til bagklap JP GROUP til lav pris

Dæmper til bagklap til bil køb billige online

Gasfjederen, også kaldet bagklapsdæmperen er det element der gør at du nemt kan få adgang til dine ting i bagagerummet. De sikre at bagklappen nemt går op og ned, og kan holdes åben i en bestemt position, hvilket er praktisk til af- og pålæsning af vare, og når man reparere noget i bagagerummet. Disse komponenter er udskiftet i forhold til slitage.

Hvad du skal vide ved udskiftning af gasfjedre

  1. Fejl ved komponent er let genkendt ved forringet effektivitet. Uventet åbning af bagklappen, manglende evne til at stabilisere position eller vanskeligheder ved lukning af bagklappen, kan tyde på at komponenten er slidt. I nogle tilfælde kan der ses olieplamager på bildelens overflade.
  2. Metoden der bruges til at installere gasfjedrene er afhængig af modellen. For eksempel, kan fjedre med to pakninger installeres med begge sider opad, hvor fjedre med en pakning skal installeres efter specifikke instruktioner far producenten
  3. Du kan nemt selv udskifte denne komponent. Afhængigt af hvilken type påsætning der er tale om, vil du muligvis skulle bruge følgende værktøj: en åben skruenøgle, en unbrakonøgle, en spidstang, en klemmetang, en fladhovedet skruetrækker og sikkerhedsudstyr. Klargør også en lille smule silikonefedt på forhånd. Inden du påbegynder installationen, skal fjedrene forberedes. For at gøre dette sætter du den i den givende arbejdsposition, pres fjederen ned til den stopper og hold den i denne position i et par sekunder, og slip herefter fjederen. Dette skal gentages 15-20 gange.
  4. Disse dele af bilen skal udskiftes I par. Hvis den ene fjeder er slidt, skal den anden højst sandsynligt også snart skiftes. Før du bestiller gasfjedre på nettet, skal du huske at tjekke om de passer til målende på din bil, og hvor meget vægt de kan holde til.
  5. Servicetiden på disse komponenter afhænger af brugsomstændighederne. Hvis du ikke bruger dit bagagerum i lang tid, skal du huske at åbne det forsigtigt og langsomt, da det ellers kan forudsagde skader på fjedrene. I koldere vejr er det ikke anbefalet at åbne bagagerummet, før du har forvarmet motoren.

Bagklapsdæmper reservedels tilbud