Karosseri kategori: Baglys, Baglygten, Baglygte i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Baglygte

BOSCH Baglygten venstre og højre af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Baglygten venstre og højre af højeste kvalitet
STARK Baglygten venstre og højre af højeste kvalitet
VAN WEZEL Baglygten venstre og højre af højeste kvalitet
TRW Baglygten venstre og højre af højeste kvalitet
Baglys VALEO venstre bag til lav pris
Baglys JP GROUP venstre bag til lav pris
Baglys JOHNS venstre bag til lav pris
Baglys HELLA venstre bag til lav pris
Baglys TYC venstre bag til lav pris

Baglygter venstre og højre til bil køb billige online

Baglygter advarer andre bilister om tilstedeværelsen af et køretøj på vejen, dets størrelse og den pågældende chaufførs intention om at stoppe eller udføre en manøvre. Levetiden for disse komponenter er ikke definerede.

Hvad du bør vide om udskiftning af baglygter

  1. Svigt hos et komponent er oftest indikeret af dug på dets omslag, svagt lys eller mangel på lysets tilstedeværelse. Derudover kan der under en inspektion bemærkes ridser, skår eller revner.
  2. Hvis du har de nødvendige evner inden for arbejde med elektrisk udstyr, kan du selv udskifte lysene. Før demontering, frakobl den negative terminal fra batteriet og, hvis nødvendigt, fjerne kofangeren. Under frakobling af alle kontakter er det vigtigt at være forsigtig for ikke at skade tilslutnignspunkterne. Fastgørelsesmidlerne bør fjernes med en skruenøgle eller en tang.
  3. Under samling skal man holde sig til den fremgangsmetode som er angivet af bilproducenten. I de fleste tilfælde skal der anbringes et fugemiddel på de steder hvor bilens karosseri berører komponenten. Dette forhindrer vand i ikke blot at trænge ind i omslaget, men også ind i kabinen.
  4. Pærene kan udskiftes en ad gangen efter behov, eller i par. Det er anbefalet at udskifte i par hvis det nye lys varierer fra det gamle i farve eller i andre aspekter af design. Under reparation, glem ikke udskiftning af lysets pakning. Mange bilproducenter tilbyder køb af baglygter som et sæt med forseglinger. På denne måde behøver du ikke at spilde din tid og dine kræfter på at lede efter forseglinger hos en online forretning for at bestille dem separat.
  5. For rensning af lysene, anvend specielle bil-kemikalier og en blød klud.

Baglys reservedels tilbud