Karosseri kategori: Dørhængsel i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Dørhængsel

FEBI BILSTEIN Dør og tilbehør af højeste kvalitet
RIDEX Dør og tilbehør af højeste kvalitet
VAICO Dør og tilbehør af højeste kvalitet
VAN WEZEL Dør og tilbehør af højeste kvalitet
TOPRAN Dør og tilbehør af højeste kvalitet
Dørhængsel SWAG til lav pris
Dørhængsel METZGER til lav pris
Dørhængsel JP GROUP til lav pris
Dørhængsel JOHNS til lav pris
Dørhængsel PRASCO til lav pris

Dør og tilbehør til bil køb billige online

Døre og deres komponenter er dele af bilens karosseri som tillader adgang ind til kabinen. De sørger for behagelig indgang og udgang for både chauffør og passagerer. De beskytter også bilen for uvelkommen adgang. Disse dele bliver skiftes efterhånden som de bliver slidt op.

Hvad skal du vide om udskiftning af døre og deres komponenter

  1. En stor del af defekter kan bemærkes visuelt: Huller i malingen, revner eller buler i bilens karosseri, afskallet dørforsegling eller sænkning af en dør. Svigt på bestemte dele kan også indikeres af en knirkende lyd under åbning af døren, samt fremmede lyde under kørsel. Vand, støv og kold luft kan trænge gennem dørforseglingerne ind i kabinen.
  2. Proceduren for installation afhænger meget af delens design og type. Udskiftning bør foretages hos et værksted. Det er en temmelig omfattende proces som involverer påsætning af håndtag, låse, lukkere, vinduer, forseglinger og andre dele, såvel som maling.
  3. Før køb af døre og deres komponenter skal du inspicere låse og forseglinger, da de også kan have brug for udskiftning.
  4. Forsigtig håndtering, jævnlig smørelse af hængsler og låse, samt forsigtig kørsel kan forlænge levetiden på komponenterne betydeligt.

Dørhængsel reservedels tilbud