Karosseri kategori: Tågelys, Tågeforlygter i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Tågelygter

BOSCH Tågelygter Xenon og LED af højeste kvalitet
STARK Tågelygter Xenon og LED af højeste kvalitet
VAN WEZEL Tågelygter Xenon og LED af højeste kvalitet
VALEO Tågelygter Xenon og LED af højeste kvalitet
METZGER Tågelygter Xenon og LED af højeste kvalitet
Tågelys JP GROUP LED og Xenon til lav pris
Tågelys JOHNS LED og Xenon til lav pris
Tågelys HELLA LED og Xenon til lav pris
Tågelys TYC LED og Xenon til lav pris
Tågelys PRASCO LED og Xenon til lav pris

Tågelys LED og Xenon til bil køb billige online

Tågelygter er beregnet til oplysning af vejen i dårligt vejr. De sikrer udsynet i regn, sne og tåge. Levetiden på disse dele er ikke afgrænset.

Hvad skal vide om at erstatte tågelygter

  1. Revner, ridser og flager er lette at se ved inspektion. Svigt af enhederne er også angivet med deres flimren, blinken, eller at de bliver svagere. Nogle gange tænder tågelygterne ikke op overhovedet.
  2. I de fleste tilfælde bør tågelygte udskiftning overdrages til en bilmekaniker, da adgangen til delene kræver at man fjerner perifere enheder, og undertiden kofangeren. Uden de rette færdigheder, kan aftagning være meget vanskeligt.
  3. Hvis det ikke er længe siden at komponenterne blev udskiftet og én af dem er blevet skadet af grus, ved sammenstød med en forhindring, eller ved en trafikulykke, kan du nøjes med at skifte det ødelagte lys. Men hvis der er behov for udskiftning som er forårsaget af langvarig installation fulgt af dæmpning af reflektoren, bør du købe et sæt nye tågelygter.
  4. For at undgå utidig udskiftning, rengøres overfladen af enhederne jævnligt med en fugtig blød klud og særlige rengørings midler. I vores katalog, vil du også finde en speciel beskyttende film, som beskytter mod revner og ridser.

Tågeforlygter reservedels tilbud