Karosseri kategori: Baglygtepære i online butik
Vælg bilmærke
1
Model
2
Motortype
Motortype
3

Alle kategori i Karosseri katalog

Producenter af reservedele til Baglygtepære

BOSCH Baglygtepære af højeste kvalitet
FEBI BILSTEIN Baglygtepære af højeste kvalitet
VALEO Baglygtepære af højeste kvalitet
SWAG Baglygtepære af højeste kvalitet
JP GROUP Baglygtepære af højeste kvalitet
Baglygtepære HELLA til lav pris
Baglygtepære LEMFÖRDER til lav pris
Baglygtepære VEMO til lav pris
Baglygtepære BERU til lav pris
Baglygtepære CHAMPION til lav pris

Baglygtepære til bil køb billige online

Baglygte glødelamper er nødvendige fordi de udsender lys der advarer andre bilister om at køretøjet er til stede på vejen, og når chaufføren har til hensigt at ændre retning eller standse. Disse lyskilder kan arbejde i omkring 1.000 timer, men de skal som regel skiftes hvis der opstår fejlfunktioner.

Hvad skal du vide om at udskifte baglygte glødelamper

  1. Tegn på fejl er utilstrækkelig oplysning af vejen, ustabilitet, eller fuldstændigt fravær. Desuden vil en advarsels lampe lyse op på instrumentbrættet.
  2. Hvis du færdighederne i at arbejde med elektrisk udstyr, kan du skifte disse lyselementer selv. Inden du fjerner de defekte dele, kobl den negative terminal fra batteriet. Skruetrækker og topnøgle er som regel nødvendige for at fjerne skruerne. Før du installerer lyskilden i holderen, sørg for at have rene handsker på.
  3. En svigtende del skal udskiftes hurtigst muligt, da dette i høj grad afgør sikkerheden på vejene. I vores online shop, kan du billigt og hurtigt bestille glødelamper til baglygter, og få dem leveret snarest.
  4. Forsigtighed ved installationen er med til at forlænge levetiden af ​​disse komponenter. Især er det vigtigt ikke at røre ved pæren hænderne uden at bære handsker, og ikke at trykke for hårdt under installationen.

Baglygtepære reservedels tilbud